Haberler

Şarkıcı Buray, Küçükçekmece'de Hayranlarıyla Buluştu

Şarkıcı Buray, Küçükçekmece'de hayranlarıyla buluştu 19 Mayıs dolayısıyla düzenlenen konserde gençler gönüllerince eğlendiİSTANBUL - Küçükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Buray'ı Küçükçekmeceli sevenleriyle buluşturdu.

Şarkıcı Buray, Küçükçekmece'de hayranlarıyla buluştu

19 Mayıs dolayısıyla düzenlenen konserde gençler gönüllerince eğlendi

İSTANBUL - Küçükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Buray'ı Küçükçekmeceli sevenleriyle buluşturdu. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ndeki konserde sahne alan Buray, hayranlarına eğlenceli bir gün yaşattı.

Gençliğe, spora ve eğitime her zaman önem veren Küçükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden olan Buray'ı Küçükçekmeceli hayranlarıyla buluşturdu. Sanatçı Buray sahne almadan önce 2016-2017 Küçükçekmece Sportif Müsabakalar Ödül töreni yapıldı. Törende yıl içerisinde çeşitli branşlarda yapılan müsabakalara katılan ve dereceye giren tüm öğrencilere Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz tarafından ödülleri takdim edildi. Ödül töreni sonrasında ise Şarkıcı Buray, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde sahne alarak, sevenleri için birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Vatandaşların ve ilçedeki okullarda eğitim gören birçok öğrencinin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Buray'ın hayranları hep bir ağızdan şarkılara söylenen şarkılara eşlik etti. Tıklım tıklım dolan salonda adeta pop müziği ziyafeti yaşandı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de konser alanına gelerek gençlerin eğlencesine eşlik etti.

"Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum"

Tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladığını belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Yarın hep beraber kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. ve bayramınızı şimdiden kutluyorum. Yıl içerisinde ilçemizde düzenlediğimiz sportif müsabakalara katılan herkesi biz kazanmış olarak görüyoruz. ve bu anlamda özellikle gençlerimizin duruşuyla spora yaklaşımıyla Küçükçekmece'deki spor anlayışını Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün göstermiş olduğu çizgide şekillenmesini istiyoruz. Bu salonun hakkını biz gençlerle bundan sonraki programlarla ve bazı konserlerle şenlendireceğiz. Ama biliyorsunuz ülkemizde bazı acılar yaşadık. ve bu acılardan dolayı konserler yapmayı, belli zamanlar içerisinde çok uygun bulmadık. Bize bu vatanı emanet eden, bu güne kadar bu vatan için, bayrak için şehit olmuş, gazi olmuş başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi, bütün gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz" şeklinde konuştu.

Şarkıcı Buray ise, "Bugün Küçükçekmece'deyiz. Küçükçekmece Belediyesinin düzenlemiş olduğu çok muhteşem bir gençlik şöleni var. Arkadaşlar bizim sahneye çıkmamızı bekliyorlar. Kısa süre içerisinde sahneye çıkacağız. Heyecanlıyız. Bu gün ayın 18'i ama biz 19 Mayısı kutlamaya bu günden başladık" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Yahya Kemal Beyatlı 19 Mayıs Yerel Haberler

title