Haberler

    'Şarjım Bitiyor' Yalanı Tarihe Karışıyor

    Güncelleme:

    iPhone'lar arasında kullanılabilen Battery Share isimli uygulama, sevgili veya arkadaşlarınızın telefonlarının şarj oranını sizinle paylaşıyor.

    Şu an için sadece iOS platformuna gelen ve dolayısıyla iPhone'lar arasında kullanılabilen Battery Share isimli uygulama, sevgili veya arkadaşlarınızın telefonlarının şarj oranını sizle paylaşıyor.

    UYARI GÖNDERİYOR

    Bildirimleri açık hale getirdiğinizde "Ahmet'in şarjı çok düşük" uyarı ekranını görebiliyorsunuz. Aksi durumda ise şarjının dolu olduğunu bildiğiniz arkadaşınızı aradığınızda 'telefonumun şarjı yok, sonra konuşalım' türü sözleri de söyleme olasılığı kalmıyor; zira Battery Share uygulamasıyla Ahmet'in şarjının aslında baya baya dolu olduğunu görebiliyorsunuz.

    UYGULAMANIN FİYATI

    Uygulamayı telefonlara yüklemenin bedeli ise 0.99 dolar.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Teknoloji Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (9)

    FB SPOR KULÜBÜ:

    Ahmet D. nin şarjı değil pili bitik artık !

    11
    4
    yanıtYanıtla
    VATANSEVER:

    ama nasıl okuttular (haberi)

    6
    0
    yanıtYanıtla
    can:

    ben de bi şey sandım ck önemli ya

    3
    3
    yanıtYanıtla
    KAMİL:

    Offf ne güzel bir kız

    1
    4
    yanıtYanıtla
    D.paşalı:

    Habere çok uygun bir foto, ulan şarj haberi ile resmin ne alakası var? eger bunla alakası olsa herkes şarjım bitsede taksam diye bakar.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    recep davut kılıçdar:

    HABER NEDİR ANLAYAN ANLAMAYANLARA ANLATSIN DA RESİMDEKİ KIZ KİM LAA,

    3
    0
    yanıtYanıtla
    SİNEM:

    AY AMAN BEN KORKARIM BENİ KURTARACAK YOKMU ŞUANDA KAPALI BİR YERDEYİM

    1
    0
    yanıtYanıtla
    barış:

    böyle faydalı haberleri ilk hürriyetten duyduğum için çok mutluyum haber verdiğin için teşekkürler hürriyet)))))

    0
    1
    yanıtYanıtla
    yılmaz aydın:

    yorumların çoğunda foto ve haberin birbirinden alkasız olduğunu söylüyorlar fakat coğumuzun jarzıda tamda bu yuzde3n bıtmıyormu

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title