Haberler

Sarıyer'de Otobüs, Otomobille Kafa Kafaya Çarpıştı: 2 Ölü

Güncelleme:

Sarıyer'de İETT otobüsü çok sayıda araca çarparak kaza yaptı. Kazada 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Sarıyer Tarabyaüstü'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkan özel halk otobüsü, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Otobüs caddedeki araçları biçerek kaldırıma çıktı. Kazada otobüsün altında kalan iki kişi öldü, yaralanan 8 kişi hastanelere kaldırıldı.

KONTROLDEN ÇIKTI

Kaza, saat 15.00 sıralarında Tarabyaüstü Arabayolu Caddesi'nde meydana geldi. Hacıosman-Kabataş seferini yapan özel halk otobüsü, iddialara göre sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki ve karşı yönden gelen araçlara çarptı.


İKİ KİŞİ ALTINDA KALDI

Hızı azalmadan onlarca araca çarpan otobüs daha sonra kaldırıma çıkarak bir iş yerine çarptı. Bu sırada kaldırımda bulunan iki kişi otobüsün altında kaldı.

8 KİŞİ HASTANELERE KALDIRILDI

Otobüste ve çarptığı araçlarda yaralanan 8 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri ise otobüsün altında kalan iki kişiyi çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.





Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıyer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (31)

engin:

istanbulda yaşanmaz arkadaş kaçan kurtulur yaptım köye bi prefabrik ev 2 de tavukhane ohhhhhhhhhhh ne trafikle işim var ne lambasıyla İstanbul sizin olsun

31
1
yanıtYanıtla
samet:

Vatan için Hepar

4
21
yanıtYanıtla
HAK AŞIĞImobilWeb@haberler.com:

BU OTOBÜSÜ KULLANAN CİNAYETLE YARGILANMALIDIR.

9
4
yanıtYanıtla
Sülo:

Hepsi direksiyona gecince manyaklasiyor. Adamlar firenin nerde oldugunu bilmiyorlar. Neyse bu türkiyede kader olarak algilaniyor. Imamlara is cikti. Allah rahmet eylesin hepsine.

9
4
yanıtYanıtla
poyrazhan:

allah rahmet eylesin yaşamını yitirenlere. bunuda tayip yapmıştır topbaşla beraber.

9
3
yanıtYanıtla
HAK AŞIĞImobilWeb@haberler.com:

BENDE BU SABAH GÜNGÖRENDE RALLİ YAPAN CAHİL KAFALI BİR MİNİBÜSÜN ALTINDA KALIYORDUM SON ANDA KENDİMİ KALDIRIMA ATARAK CANIMI KURTARDIM ADAM BENİ GÖRDÜĞÜ HALDE ÜZERİME FRENE BASMADAN GELDİ.PLAKASINI OKUYAMADIM YOKSA GİDİP KARAKOLA ŞİKAYETTE BULUNACAKTIM.BU ÜLKEDE İNSANLIK DENEN HİÇBİRŞEY KALMAMIŞ VE İNSANLAR GERÇEKTEN SAPITMIŞ VE SAPMIŞ DURUMDALAR.ÜLKE İYİ BİR SONA GİTMİYOR.

12
0
yanıtYanıtla
Özlem:

Önüne gelene otobüs teslim ediyorlar köyünde traktöre binmemis adamlara Istanbulda onlarca can teslim ediyorlar bu haksizlik

7
3
yanıtYanıtla
sedat:

Mor renkli olanlar özel halk otobüsleri kaç defa şikayet ettim araçları çok kirli ve bakımsız inmek için butona basıyoruz durağa gelincede birde şöföre bağırıyoruz ARKA KAPIIIIIIIIIIII hızlı gitmeleri ayrı bir kusur denetim falan yok arkadaş insan hayatı bu kadar ucuz işte aç gözünü vatandaş.

7
2
yanıtYanıtla
hivda alkanmobilWeb@haberler.com:

On yargılı olmayalim lütfen şoför kalpkirizi geçirmiş o esnada dikkatsizlikle alakası yok yani ölenlere Allahtan rahmet yaralilara acil sifalar diliyorum

8
0
yanıtYanıtla
BEHLÜL:

ARKADAŞLAR BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAYALIM ŞÖFÖRÜN GÖREV ESNASINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİNDEN YAŞANMIŞ BÖYLE Bİ OLAY

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title