Haberler

Sarıyer'de Kaybolan Çocuğun Bulunması

Sarıyer'de piknik sırasında kaybolduktan yaklaşık 15 saat sonra bulunan ve hastaneye sevk edilen 4 yaşındaki Mehmet Çelik'in 24 saat gözetim altında tutulacağı bildirildi.

Bahçeköy Kirazlıbent mevkisinde dün ailesiyle piknik yaparken kaybolan ve jandarma ile sivil arama kurtarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda ormanlık alanda uyurken bulunan çocuk, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Çocuk Acil Servisi'ne getirildi.

Baba Mehmet Çelik, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, oğlunun kontrol amaçlı getirildiği hastanede 24 saat gözetim altında tutulacağını söyledi.

Çelik, ormanlık alanda geçirdiği sürenin oğlunun psikolojisini olumsuz etkilediğini belirterek, "Oğlum, 16,5 saat yalnız kalmış, korkmuş, konuşmuyor. Bazı şeyler sordum. 'Sana ne alayım, ne istersin?' dedim, konuşmadı"  dedi.

Mehmet Çelik, hastanede çeşitli tahlillerin yapıldığını ancak hiçbirinin sonucunun henüz kendilerine ulaşmadığını kaydetti.

Anne Katibe Çelik de oğlunun bulunmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Allah kimseye göstermesin bu acıyı. Herkes çocuğuna sahip çıksın. Biz çektik, kimse çekmesin. En sonu mutluydu yine" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Çelik Baran Çelik Bahçeköy Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title