Haberler

Sarıyer-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Maçının Ardından

Ali DANAŞ,İstanbul-DHA Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sarıyer'i deplasmanda 4-0 yendikleri maçın kendileri için iyi bir antrenman niteliğinde olduğunu söyledi.

Ali DANAŞ,İstanbul-DHA

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sarıyer'i deplasmanda 4-0 yendikleri maçın kendileri için iyi bir antrenman niteliğinde olduğunu söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Bilic, kupa maçlarının genelinde sürprizler yaşandığını ancak Sarıyer karşılaşmasını ciddiye alarak sahaya çıktıklarını belirtdi. Bilic "Bizim için iyi bir antrenman oldu ve iyi bir sonuç aldık. Sarıyer'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. İşimizi biz kolaylaştırdık. Sıkıcı bir kupa maçı bunalımı yaşamadan, burun kıvırmadan iyi oynadık. Çabuk öne geçtik ve 2-0'dan sona işimiz kolaylaştı. 90 dakika oynamaya ihtiyacı olan oyuncularımız vardı. Bazı oyuncuların maç ritmini yakalaması da lazımdı. Genç oyuncularımıza da şans verme imkanı yakaladık."dedi.

"TRABZONSPOR SEZON BAŞINDA SIKINTILAR ÇEKTİ AMA ŞU ANDA ÇOK FORMDALAR"

Spor Toto Süper Lig'de 7 Aralık Pazar günü Trabzonspor'la Konya'da karşılaşacakları derbi maçını da değerlendiren Bilic, şunları söyledi:

"İç saha maçları için başkanımız ve yönetimimiz elinden geleni yapıyor. Dezavantajları azaltmaya çalışıyorlar. Fazla seçeneğimiz yoktu. İstanbul içerisinde bir seçenek mümkün değildi. Konya'yı seçtik. Konya'daki yetkililere de teşekkür ediyorum. Çok iyi bir statta oynayacağız. Bilet satışları da aldığım bilgiye göre iyi gidiyormuş. Büyük bir destek olacak. UEFA Avrupa Ligi'nde iyi giden iki takımın maçı olacak. Trabzonspor sezon başında sıkıntılar çekti ama şu anda çok formdalar. Bir derbiden fazlası olacak. Zor maç. Özgüvenimiz çok yüksek. Oyuncularımızın iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum."

SARIYER TEKNİK DİREKTÖRÜ BAHRİ KAYA: "BEŞİKTAŞ, TÜRKİYE'NİN EN İYİ FUTBOL OYNAYAN TAKIMI"

Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 4-0 yenildikleri maçın kendileri için bir test niteliği taşımadığını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaya, kendileri için Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'taki mücadelelerinin daha önemli olduğunu vurgulayarak, "Bugünkü maç asla bizim için bir test niteliği taşımıyor. Maçın centilmence geçmesi ve sakatlık olmaması en büyük isteğimizdi. Böyle bir farkın oluşacağını düşünmeden puan almak istedik. Beşiktaş, tecrübesiyle maçın başında işi bitirdi. Canımız sağ olsun. Beşiktaş ligin en iyi futbol oynayan

takımı" ifadelerini kullandı.

"ÇARŞI GRUBU'NA YAKIŞTIRAMADIM"

Beşiktaş'ın yıllar sonra Sarıyer'e geldiğini hatırlatan Kaya, "Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe'de top oynadım. Buna rağmen bizi peşinden koşturan Çarşı Grubu taraftarı, Türk futbolunun çok önemli bir ismi olan Emre Belözoğlu'na ve annesine küfürler yağdırıyor. Hiç yakıştıramadım. Ne maça ne de Çarşı Grubu'na yakıştıramadım. Taraflı tarafsız herkesi peşinden koşturan Çarşı Grubu bugün bunu dile getirmemeliydi" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası İstanbul Beşiktaş Sarıyer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title