Haberler

Sarımsaklı Plajı'nda "Şezlong" Operasyonu

Güncelleme:

Türkiye'nin en uzun plajlarından olan Sarımsaklı'da, kumsala konulan işletmelere ait şezlong, şemsiye, çardak ve kaçak yapılanmalar kaldırıldı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan, Türkiye'nin en uzun plajlarından Sarımsaklı'da yaklaşık 200 jandarmayla gerçekleştirilen operasyonda, kumsala konulan işletmelere ait şezlong, şemsiye, çardak ve kaçak yapılanmalar kaldırıldı.

Kumsalı ve temiz deniziyle bilinen 17 kilometrelik Sarımsaklı Plajı'nın, oteller bölgesi ile kafe ve barların bulunduğu alanlarda şezlong, şemsiye, çardak ve diğer kaçak yapılaşmaların, vatandaşların denize girmesine imkan vermemesi üzerine Balıkesir Valiliği harekete geçti.

Gelen şikayetler dikkate alınarak operasyon yapılmasının kararlaştırılması üzerine Valilik koordinatörlüğünde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi ve Mal Müdürlüğünce operasyon yapıldı.

Sabah saatlerinde başlayan ve yaklaşık 200 jandarmanın güvenlik önlemi aldığı operasyonda, belirli alanlarda bulunan işletmelere ait yüzlerce şezlong, şemsiye ve çardak kaldırıldı.

Yetkililer, Sarımsaklı Plajı'nda denetimlerin sürekli hale getirileceğini belirterek, vatandaşların denize girmesini önleyecek girişimlere izin vermeyeceklerini söyledi. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Sarımsaklı Balıkesir Ayvalık Türkiye Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

HILMI OZTAMAN:

GOOD MOORNİNG AFTER SUPPER MAL MUDURU

3
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Kontrollerin devamlı olması gerekmezmidir. 2 geri 3 ileri olmasın. Oteller bölgesi hariç diğer alanlarda denizle şezlonglar arası 10 metre olup şezlongların ve hasır şemsiyeler şezlongların önüne istiflenmesi sonucu yer yer 8 metredir.Sonuç da en az 12 metre olması bu alanın halkımız tarafından rahat kullanmasına imkan verecektir. Denizle şezlongların normalde mesafesi 20 metredir. Net 12 metre olması sorunu çözecektir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title