Haberler

Sarıkız ve Kazdağı Etnografya Galerisi Hizmete Girdi

Edremit Körfezinde her geçen gün artan turizm değerlerine bir yene daha eklendi.

Edremit Körfezinde her geçen gün artan turizm değerlerine bir yene daha eklendi. Balıkesir'in Edremit İlçesinde açılan Sarıkız Kazdağı Etnografya Müzesi büyük ilgi gördü.

Murat ve Uğur Bosnatcıoğlu tarafından Edremit'in Güre Mahallesi İskele'de açılan Sarıkız Kazdağı Etnografya Galerisi açılışına AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekil Ali Aydınlıoğlu, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Bekir Terzioğlu ile Ak Parti Edremit İlçe Başkan Vekili Hüseyin Uzun, başkan yardımcıları ile Kadın Kolları katıldı.

Açılan galerinin ileriki günlerde müzeye dönüştürülmesi için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenilirken galeride bölgesel etnografik eserler, Tuncel Kurtiz'in bal mumu heykeli gibi ilgi çekici eserler yer alıyor. Ali Aydınlıoğlu ve konuşmacılar açılışta hükümetin tarihi eserlere olan desteğine dikkat çekerek çalışmayı yapan Bostancıoğlu ailesine teşekkür ettiler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aydınlıoğlu Balıkesir Edremit Güre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title