Haberler

Sarıkaya Belediyesi Yol Yapım Çalışmaları Başladı

Yozgat’ın Sarıkaya İlçe Belediyesi yol yapım çalışmalarına başladı.

Yozgat'ın Sarıkaya İlçe Belediyesi yol yapım çalışmalarına başladı.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yol yapım çalışmalarında öncelikle ilçemizin önemli noktalarında ana arter görevi gören bozuk yollarından başladıklarını belirterek, "Çalışmalara ilk olarak şehir merkezinden hastane istikametine çıkan ve melez yolu olarak ta bilinen yolun bozuk olan yaklaşık 4 bin metrekarelik kısmı sökülerek yeni baştan yapılacak. Bu yolun yapımı özellikle hasta nakli sırasında ambulansların sürekli kullandığı yol olması sebebiyle önemli. Ayrıca hem hastaneye çıkan vatandaşlarımızı hem de bu yolu kullanarak köylerine giden vatandaşlarımızı bozulmuş olan yolun çilesinden kurtarmış olacak" dedi.

Yol yapım çalışmalarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Açıkel, "Yol ve kaldırım çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bu yol tamamlandıktan sonra planlamalarımız doğrultusunda diğer caddelerimizi de yapıp Sarıkaya ilçesine yakışır bir hale getireceğiz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Açıkel Sarıkaya Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title