Haberler

Sarıkamış'taki TOKİ Parkına Fidan Dikildi

Güncelleme:

Kars Sarıkamış Belediyesinin talebi üzerine TOKİ konutları bölgesindeki parka, törenle fidan dikildi.

Sarıkamış Belediyesinin talebi üzerine TOKİ konutları bölgesine, İller Bankasınca hibe olarak yaptırılan ve inşaatı devam eden parka törenle fidan dikildi.

Törende konuşan AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Sarıkamış'ın, tarihi, doğası ve turizm potansiyeli ile bölgenin gözde yerlerinden biri haline geleceğini söyledi.

Kılıç, " Sarıkamış'ın çehresinin yapılan sosyal tesisler, altyapı ve çevre düzenlemeleriyle hızla değiştiğini görüyoruz. İnşallah kısa süre içinde bu güzellikleri hep beraber yaşayacağız" diye konuştu.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da Kars bölgesinin her alanda gelişmesi, kalkınması için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade ederek, yalnızca altyapı hizmetleri değil, çevre düzenlemesi, ağaçlandırma ve sosyal etkinliklerin yapılacağı projeleri de çok önemsediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından içine çocuk oyun parkı ve spor alanlarının yapılacağı 4 dönümlük parkın etrafına fidan dikildi.

Törene, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İl Özel İdaresi Genel Sekteri Mehmet Özbey, Devlet Su İşleri Şube Müdürü Serdar Kotan, AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, il genel meclisi üyeleri ve belediye meclisi üyeleri katıldı. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Yunus Kılıç Sarıkamış Ak Parti Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title