Haberler

Sarıkamış'ta Protesto Yürüyüşü

Güncelleme:

Sarıkamış'ta bir grup, 9 yaşındaki Mert Aydın'ın öldürülmesi ve Mısır'da darbe karşıtı 528 kişi hakkında idam kararı verilmesini protesto etti.

Sarıkamış ilçesinde bir grup, 9 yaşındaki Mert Aydın'ın öldürülmesi ve Mısır'da darbe karşıtı 528 kişi hakkında idam kararı verilmesini protesto etti.

Büyük Birlik Partisi Sarıkamış İlçe Başkanlığı ile Sarıkamış Değişim Derneği üyesi bir grup, ellerinde Türk bayrakları ve dövizlerle İstasyon Caddesinden Gaziler Meydanındaki Atatürk Parkı'na kadar yürüdü.

Daha sonra grup adına konuşan BBP Sarıkamış İlçe Başkanı Hayati Seçilir, 90 bin vatan evladının yattığı bu kutsal topraklarda son zamanda yaşanan olaylara duyarsız kalınmaması gerektiğini söyledi.

Bu tür olayların yaşanmaması için birlik beraberlik içerisinde olunması gerektiğini ifade eden Seçilir, "Sarıkamışlılar sizleri bu konuda izleyici değil, seyirci değil, duyarlı olmaya davet ediyoruz. Biz şerefimizle, onurumuzla kardeşimiz, çocuğumuz Mert için, Mısır'daki olaylar için toplandık. Mert'in katilini yakalayan Kars Valiliği ve Kars emniyetine teşekkür ediyoruz. Katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Daha sonra Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Acun da Mısır'da yapılan haksızlıklara karşı bütün Müslümanların birlik içerisinde olması gerektiğini vurgulayarak, "Mısır'daki olaylarda günahsız insanlar katlediliyor" dedi.

Konuşmaların ardından Mert Aydın ve Mısır'da ölenler için dualar okundu. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi Mert Aydın Sarıkamış Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title