Haberler

Sarıkamış'ta Fidan Dikimi

AK Parti Sarıkamış İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu yerleşkesine 250 sarıçam ve ladin fidanı dikti.

AK Parti Sarıkamış İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu yerleşkesine 250 sarıçam ve ladin fidanı dikti.

Fidan dikimi etkinliğinde konuşan İlçe Belediye Başkanı Göksal Toksoy, ilçede çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma faaliyetlerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Sarıkamış'ın ormanlarla çevrili olduğunu ancak, kent merkezinde ağaçlandırılacak çok yer bulunduğunu ifade eden Toksoy, şöyle konuştu:

"İlçemizde devam eden altyapı ve turizm yatırımlarının yanı sıra çevre ve doğaya karşı sorumluluk bilincini oluşturmak için bu tür etkinliklere de büyük önem veriyoruz. Ağaçlandırma faaliyeti de bunlardan bir tanesi. İnşallah şühedanın yattığı bu topraklarda ağaç ve yeşil olmayan yer bırakmayacağız. Bu bağlamda fidan dikimine büyük katkı sunan Orman İşletme Müdürlüğümüze ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz."

AK Parti Sarıkamış İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülay Erdoğdu ise, sosyal yaşam içerisindeki bütün faaliyetlerde aktif olarak yer almaya çalıştıklarını belirtti.

Kadın Kolları Başkanı Erdoğdu, "Parti olarak sadece siyaset yapmıyoruz. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerini de gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İlçemizin gelişmesine, güzelleşmesine katkı sağlayacak bütün organizasyonlarda etkin rol alarak, çalışmayı kendimize şiar edindik." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Göksal Toksoy Sarıkamış AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title