Haberler

Sarıkamış'ta Bin Çiçek Fidesi Toprakla Buluştu

Sarıkamış ilçesindeki Fevzi Çakmak İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velileri, "Güzel Çevrem" Projesi kapsamında bin çiçek fidesi dikti.

Sarıkamış ilçesindeki Fevzi Çakmak İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velileri, "Güzel Çevrem" Projesi kapsamında bin çiçek fidesi dikti.

Okul bahçesinde yapılan etkinliğe Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Belediye Meclis Üyesi Feramuz Gündüz, Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Yılmaz, Okul Müdürü Atakan Karabağ, öğretmen ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Toksoy burada yaptığı konuşmada, kent merkezinde belediye olarak baharla geniş kapsamlı temizlik seferberliği başlattıklarını söyledi.

İlçenin her tarafında çevre temizliği ve düzenlemesi yapıldıktan sonra ağaçlandırma işlerine ağırlık verileceğini belirten Toksoy, "Okullarımızın bahçelerinde yapılan ağaç ve çiçek dikimi yalnızca okulların değil, ilçemizin de güzelleşmesini sağlıyor. Öğrencilerimize bu ağaç sevgisi ve temiz çevre bilincinin aşılanmasını sağlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Hep beraber şehitler diyarı ve turizm kenti olan Sarıkamış'ı parlayan bir yıldız haline getireceğiz" diye konuştu.

Okul Müdürü Atakan Karabağ ise okulların sadece eğitim öğretim veren kurumlar değil, aynı zamanda yaşam yerleri olduğunu belirtti.

Karabağ, "Bu yaptığımız çalışmalarla amacımız güzel ve temiz bir çevrede eğitim görmek ve bu bilinci öğrencilerin hafızalarına kazımak. Bu nedenle her öğrencimizin kendi adına bir çiçek dikmesini sağladık" dedi.

Daha sonra Başkan Toksoy ve beraberindekiler, öğrencilerle çiçek fidesi dikti.

Kaynak: AA / Yerel

Harun Yılmaz Sarıkamış Karabağ Yerel Haberler

title