Haberler

Sarıkamış Şehitleri İçin Havuza Girip, Bayrak Açtı

Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Sarıkamış Harekatı'nın 100. yıldönümü nedeniyle Manisa'nın Salihli ilçesinde düzenlenen anma etkinliğe katılıp önce 3 kilometre yürüdü, ardından da soğuk havada havuza girip Türk Bayrağı açtı.

Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Sarıkamış Harekatı'nın 100. yıldönümü nedeniyle Manisa'nın Salihli ilçesinde düzenlenen anma etkinliğe katılıp önce 3 kilometre yürüdü, ardından da soğuk havada havuza girip Türk Bayrağı açtı.

Salihli İlçe Gençlik Merkezi tarafından Sarıkamış Harekatı'nın 100. yıldönümü nedeniyle anma etkinliği düzenlendi. Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy ve Eğitim Bir-Sen Salihli Şube Başkanı Durmuş Küçük'ün de katıldığı etkinlikte 50 kişilik bir grup, önce Kurtuluş Mahallesi'ndeki Özel Can Hastanesi önünde toplanıp, 3 kilometre yürüdü. Yürüyüş, Salihli Yüzme İhtisas Spor Kulübü önünde sonra erdi. Etkinliğe, Yüzme İhtisas Spor Kulübü'ndeki anma töreniyle devam edildi. Yüzme İhtisas Spor Kulübü'nde yapılan sunumun ardından Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş buradaki konuşmasında, "Birinci Dünya Savaşı'nda Kafkas Cephesi'nde yaşanan Sarıkamış Harekatı, zor hava şartlarına aldırmadan vatanları için donarak can veren 90 bin askerimizin şahadete erdikleri, bir yiğitlik destanıdır" dedi.

Konuşmaların ardından tesislere ait yüzme havuzuna geçildi. Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve gönüllüler, soğuk havada havuza girip, bir süre yüzdükten sonra Türk Bayrağı açtı.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, havuzdan çıktıktan sonra Gençlik Merkezi öğrencilerine hitaben, "Atalarımız, Sarıkamış'da bu soğuktan kat ve kat fazla olan bir soğukta donarak can verdi. Onlar, söz konusu vatan olduğunda gerisinin teferruat olduğunu bizlere gösterdiler. Siz gençlerle birlikte bu ülkenin her zaman daha ileriye gideceğinden şüphemiz yok" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Yurttaş Sarıkamış Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title