Haberler

Sarıgül'ün Canlı Yayında Yanıt Veremediği Soru

Güncelleme:

CHP'de milletvekili aday adaylığı için ön seçime girecek isimlerden biri olan Mustafa Sarıgül "Partinizin yüzde 35 alacağına inanıyor musunuz?" sorusuna yanıt veremedi.

Haberler.com / DETAY HABER CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Hafta Sonu Keyfi' programına konuk olan Mustafa Sarıgül canlı yayında merak edilen soruları yanıtladı. Sarıgül, Hakan Çelik'in "Yüzde 35 alacağınıza inanıyor musunuz?" sorusuna ise cevap veremedi.

"ÇOK İYİ NİYETLİ YOLA ÇIKIYORUZ"

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yarın yapılacak ön seçimlerde CHP'den aday adaylığı için yarışacak isimlerden birisi. Partisinin 7 Haziran seçimleri için iktidar parolasıyla yola çıktığını belirten Sarıgül "Genel başkanımızla dün sohbet ettik. Kamuoyuna sunulacak raporu arkadaşlarımız hazırlıyor. Çok iyi niyetli yola çıkıyoruz. Ben inanıyorumki yurttaşlarımız bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu çağrısına cevap vereceklerdir" dedi.

SARIGÜL'ÜN YANIT VEREMEDİĞİ SORU

Sarıgül, program sunucusu Hakan Çelik'in "Yüzde 35 oy alacağınıza inanıyor musunuz?" sorusuna ise cevap vermekten kaçındı. "Bana verilen kuralda rakam verme durumunda olmayacağım" diyen Sarıgül, Çelik'in sorusunda ısrar edip "Tek başına mı iktidar olacağını düşünüyorsunuz partinizin?" şeklinde yinelemesi üzerine "Siyasette 24 saat uzun bir süre... Bir olay gelişir bakarsınız ki her şey değişir" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Sarıgül Hakan Çelik Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (127)

MetinMobil-IOS:

Nee 35% Alacaklari oy yüzde 20 HDP de yüzde 5 Akp oylarida fırlayacak 400 milletvekıli

26
16
yanıtYanıtla
DERSiM li 62Mobil-ANDROID:

oylar HDP ye ......

7
22
yanıtYanıtla
AntepliMobil-IOS:

Tek yol akp rte

19
9
yanıtYanıtla
MalatyaMobil-IOS:

%35 bilmemde başka bişey alcağınız kesin :))) mesela oğlumun :)))

25
2
yanıtYanıtla
erkan:

yoo akp oy vermiyelim senin dürüst başkanına verelim tamam dersimli

yanıt3
yanıt1
MALATYALIm@m.m:

Dersimli senin dedelerini toplu olarak katleden kim acaba Size demekki öyleleri tatlı geliyor. Azıcık geçmişizle gerçekçi olun

yanıt2
yanıt0
TEK YOL HDP:

BUNLAR FASi FOSU, TEK YOL HDP

1
25
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Bu ulkede mafya istemiyorsaniz Mhp ye oy verin.

3
22
yanıtYanıtla
VATAN SEVDALISI:

CHP, YE OY VERMEK ÜLKEYE İHANET DEMEEK CHP, YE OY VERMEK GELECEK NESİLİN HAYATLARINI ÇALMAK DEMEK CHP, YE OY VERMEK ÜLKEYİ BARONLARA PEŞKEŞ ÇEKMEK DEMEK , CHP, YE OY VERMEK 3, NCÜ SINIF ÜLKE OLMAK DEMEK CHP, YE OY VERMEK EKMEĞİ, , BENZİNİ, SAĞLIĞI KARNE İLE ALMAK DEMEK CHP, YE OY VERMEK HASTANE KUYRUKLARINDA ÖLMEK DEMEK, , DIŞ GÜÇLERE , KÖLE OLMAK AĞA BABALARA KULLUK DEMEK BUNLARI DÜŞÜNEREK BU ÇAPULCU YIKAN YAKAN VANDAL ZİHNİYETE TOKADI VURUN GELİŞEN VE BÜYÜYEN, VE KENDİ UÇAĞINI GEMİSİNİ , OTOYOLLARI, KÖPRÜLERİ YAPAN, BU ÜLKEYE FAYDALI OLANA OY VERİN GELECEĞİNİZİN ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN DİYORUM

15
10
yanıtYanıtla
MuhtarMobil-IOS:

Sarıgül çok dürüst bir liderdir.bugün olmuş daha bir dikili ağacı yoktur.beş vakit namazında niyazında ve her sene de umreye gider.

3
20
yanıtYanıtla
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title