Haberler

CHP İstanbul Adayı Sarıgül Muhtarlarla Buluştu

Güncelleme:

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sarıgül ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Anadolu Yakası muhtarlarıyla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Anadolu Yakası muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ataşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; Marriott Hotel'de gerçekleşen buluşmada konuşma yapan Sarıgül, muhtarların yerel yönetimde önemli yere sahip olduğunu ifade etti.

Sarıgül'ün, muhtarların doğal meclis üyesi olması gerektiğini belirterek, "İmar planlarından muhtarların da haberi olmalı. Muhtarlardan haber gelmeden imar müdürlüğü iş yapamaz" dediği belirtildi.

Muhtarlar arasında siyasal ayrım yapmadığını vurgulayan Sarıgül'ün, seçildikten sonra muhtarlara hizmet aracı ile telefon hizmeti sunacaklarını, elektrik, doğalgaz ve çalışanların ücretlerinin karşılanacağı dile getirerek, diğer ülkelerdeki değişimlerden haberdar olmaları için de muhtarları yurt dışına göndereceklerini de kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Sarıgül Ataşehir İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title