Haberler

Sarıgül: 14 Parti Bizim Aldığımız Oyu Alamadı

Güncelleme:

İstanbul Şişli Belediyesinin eski Başkanı Mustafa Sarıgül, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kaybetmesini "14 parti benim aldığım oyu alamadı" ifadeleriyle yorumladı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, "14 parti İstanbul'da bir araya geldi, bizim aldığımız oydan çok daha aşağıda oy aldı" dedi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesini ziyaret eden Mustafa Sarıgül, Atatürk Mahallesi İstanbul Caddesi'nde Ensan Mühendisliğin açılış törenine katıldı. Açılışta şarkılarla karşılanan Sarıgül'e Lüleburgazlılar büyük ilgi gösterdi. Sarıgül, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, Trakya insanını çok iyi olduğunu ve burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

"14 PARTİ BİZİM ALDIĞIMIZ OYU ALAMADI"

Sarıgül, açılışta yaptığı konuşmasında cumhurbaşkanı seçim sonuçlarını değerlendirdi. Sarıgül, "Koca İstanbul seçimini yüzde 3 oy gibi çok az bir farkla kaybettik. Bugün düşünün ki 14 parti İstanbul'da bir araya geldi, bizim aldığımız oydan çok daha aşağı bir oy aldı." dedi.

"GİDECEKSİNİZ TEKRAR GELECEKSİNİZ"

Sarıgül, konuşmalarına şöyle devam etti;

"Demokrasi de böyle bir olaydır. Daha çok çalışmamız, koşmamız ve planlamamız lazım. İnanın ki biraz daha fazla koşulsa çok başka bir şey olabilir. Koca İstanbul seçimini yüzde 3 oy gibi çok az bir farkla kaybettik. Bugün düşünün ki 14 parti İstanbul'da bir araya geldi, bizim aldığımız oydan çok daha aşağı bir oy aldı. Siyasi yaşam şöyle bir olaydır. Gideceksiniz, tekrar geleceksiniz.

"ÇOK İYİ KARAR VERMİŞİM"

Görevde bulunduğumuz sürece ilginizi, becerinizi, yeteneklerinizi birleştirdiğiniz ve uzun süre emek verdiğiniz arkadaşları göreceksiniz. Bakalım onlar makam dostları mı, sahte dostlar mı yoksa gerçek dostlar mı? Ben gördüm ki benim dostlarım yüzde 99 çok iyi seçmişim, çok iyi karar vermişim."

Kaynak: AA / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Mustafa Sarıgül İstanbul Şişli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

İSTANBULLU:

2015 seçimlerinde sarıgül chp genel başkanı olur ise ulusal kanat çökebilir. Ancak Muharrem ince olur ise sol kesimde artış olabilir. Sarıgül ağzı çok laf yapan birisi girdiği her yerin rengini alabilen biri. Muharrem incede dobra konuşan biri. Her ikiside oyları tavan yapabilir. Ancak bir dönem sarıgül bir dönem muharrem ince olmalıdır.

18
1
yanıtYanıtla
Chp dosyayı aç artık...:

İmar planına aykırı olarak inşa edilen Spine Towers ın sahibi Alp Gürkan dan Leventte villa alırken de tek başınamıydı sayın Sarıgül?

19
0
yanıtYanıtla
anti siyonist:

İsrail destekli Tayyip den halk destekli sarıgül daha iyidir

4
12
yanıtYanıtla
akıl:

arkadaş halk sizi niye seçsin.sizinki boş konuşma.yaptığınız eserleri gösterin.ne tohumu ektin? kaktüs.sen daha çok koşarsın ama anca nal toplarsın

14
1
yanıtYanıtla
er:

niye iktidar değil?çünkü siz insanları çok incittiniz.ATATÜRKÇÜLÜĞÜN arkassına saklanıp insanların başörtüleriyle namazlarıyla uğraştınız.işten attınız.okuldan attınız.aşağıladınız.yobaz örümcek kafalı bağnaz göbeğini kaşıyanlar dediniz.bunlar asla unutulmayacak unutulmayacak unutulmayacak

15
0
yanıtYanıtla
magnezyali:

Adam yok bu chp de inanınki biri bu ülkede kazanamaz çünkü birinde maneviyat yok hepsi boş adamlar halk bunlarda hiç birşey bulamiyor gelecek adına.

10
1
yanıtYanıtla
Recep:

Haydi ordan cok az farkla kaybetmissiz diyor o zaman kendini bir mansur yavasla kiyasla. mansur yavas ankaradaki secimde oy farki yüzde birin altindaydi. Istanbul seni secmemis hala neyin derdindesin sen. CHPden ciktin geri geldin niye kimse seni istemedi diye mi?

8
2
yanıtYanıtla
Sıcaktan mı matematikten mi?:

KADİR TOPBAŞ4.180.329AKP Yüzde 47,91MUSTAFA SARIGÜL3.494.174CHP Yüzde 40,05

9
1
yanıtYanıtla
bir bilen:

tayyip efsanesi bitti. artık noter görevi yapacak.bağırsada çağırsada emine hanımdan başkası ciddiye almaz. meydan sana kaldı mustafa bey bizden söylemesi.

2
7
yanıtYanıtla
Sıcaktan mı matematikten mi?:

KADİR TOPBAŞ 4.180.329 AKPG,91MUSTAFA SARIGÜL 3.494.174 CHP@,05Sayın Sarıgül'' ün matematiği pek iyi değil galiba ama bu sıcaklarda hafızasıda çok tutarlı değil...

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title