Haberler

Sarıgöllüler İlk Kez Bale Gösterisi İzledi

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde ilk kez bale gösterisi düzenlendi.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde ilk kez bale gösterisi düzenlendi.

Sarıgöl Elmas Dinlenme Tesislerinde çocuklara özel bale gösterisi düzenlendi. Düzenlenen gecede 4-11 yaş grubu minik balerinler gösterilerini sergilediler. Sarıgöl halkının geniş kapsamlı katılımıyla yapılan gösteride çocuklar halk oyunları, zumba ve bale ile halkla buluştu.

AK Parti Sarıgöl Kadın Kolları Başkanı Ümran Başarır, CHP Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Erin gösteriye destek verenler arasında yer alırken, gösterinin mimarı olan halk oyunları antrenörü Duygu İnci Çıbık ve yardımcısı Sedef Altınkum yaptığı açıklamada şunları söylediler: "Sarıgöl ilçesinde bir ilke imza attık. İlk kez böyle bir gösteriyi halkla buluşturduk. Aylardır Sarıgöl Dans Akademisinde çocuklarımızla hazırlık yaptık. Bu gecede en başta bana yardımcı olan ailem ve yakınlarıma teşekkürlerimi sunarım. Hazırlığımız esnasında aksilikler yaşadık. Çocuklarımızın kostümleri ihtiyaçları için istediğimiz desteği bulamadık. Biz de kendi imkanlarımızı seferber edip bu ihtiyacımızı karşıladık. Bu kentte bu tür etkinliklere ihtiyaç var. Çocuklara erken yaşta sanatla bütünleştirmeliyiz. Bu tür etkinliklerimizin devamı gelecek." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title