Haberler

Sarıgöl Mali Genel Kurulu Yapıldı

Sarıgöl Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yıllık mali kongresi yapıldı.

Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin yıllık mali kongresi yapıldı.

Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonu'nda düzenlenen kongreye Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Recep Çınar, Manisa ilçelerinin kooperatif başkanları, Sarıgöl, Alaşehir ve Soma Halkbank Şube müdürleri ile davetliler katıldı. Kongrede divan başkanlığına Recep Çınar seçildi.

Kongrede konuşan Sarıgöl Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Aktaş, "2013 yılında 318 ortaklı kooperatifimiz 2014 yılına göre 4 milyon 747 bin TL artışla 16 milyar 880 TL'ye ulaştı.Bu miktar esnafımıza dağıtılarak rahat bir nefes almalarını sağladı. Ortaklarımıza bir yıllık kredi faizi yüzde 4, iki yıllık ve üzeri kredilerde faiz oranımız yüzde 5 olarak belirlendi. Kooperatifimizin 2014 yılı net kazancı 71 bin TL'dir"dedi. Kongrede geçen yılın gelir ve giderleri, faaliyet raporlarının okunmasından sonra yapılan oylamada mali bütçe oy birliği ile kabul edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Çınar Alaşehir Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title