Haberler

Sarıgöl Esnaf Odası Başkan Adayı Ali Çakır, Hızlı

Sarıgöl Esnaf Odası Başkan Adayı Ali çakır, seçim öncesi esnaf, esnaf ziyarette bulunarak çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

Sarıgöl Esnaf Odası Başkan Adayı Ali çakır, seçim öncesi esnaf, esnaf ziyarette bulunarak çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

Hayatın her alanında esnafımızın varlığını en güzel biçimde ifade etmek, esnaflığın hak ettiği saygınlığı tekrar kazanmak, kederde ve sevinçte hep birlikte olmak için aday olduğunu dile getirerek şunları söyledi: "Yönetim kurulunun huzur hakkı adıyla almış olduğu yıllık 50 Bin TL görev ücretleri tarafımızca alınmayacak, yardım sandığına aktarılacaktır. Yardım sandığının hizmetleri ve sandıkta bulunan miktar gelir-gider bilançosu da ayrı bir başlık altında gösterilecektir. Odamıza üye olan esnaflarımızı düzenli olarak kurslar, seminerler ve eğitim verilecektir. Ayrıca her meslek gurupları ayrı, ayrı değerlendirme toplantıları yapılarak meslek çalışmaların planlanması, sıkıntılarının çözüme kavuşturulması sağlanacaktır."

Ali Çakır ve 20 kişilik çalışma ekibi esnafları gündüz ve akşam iş yerlerinde ziyaret ederek projelerini dile getiriyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Çakır Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title