Haberler

Sarıgöl'e Yaşam Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde hayata geçirdiği projelerle kentin güzelliğine güzellik katmaya devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde hayata geçirdiği projelerle kentin güzelliğine güzellik katmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl'de Siteler Parkı'nın yapımının tamamlanmasıyla birlikte ilçe yeni bir yaşam merkezine kavuşmuş oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, çocukların oyun alanlarını düşünerek geliştirdiği projelere bir yenisini de Sarıgöl de ekledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün temelini attığı Sarıgöl Siteler Parkı'nda çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından çevre düzenlemesi ve peyzaj yapıldı. 2 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulan Siteler Parkı'nda tüm ayrıntılar Büyükşehir Belediyesi tarafından düşünüldü. Parkta 65 metrekarelik kafeteryanın yanı sıra 155 metrekarelik çocuk oyun alanı, 300 metrelik yürüyüş yolu, 800 metrekarelik yeşil alan ve 12 adet oturma bankı yer alıyor.

'Yaşam merkezi kazandırdık'

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün liderliğinde Manisa'nın birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Sarıgöl ilçesine kazandırdığımız Siteler Parkı'nda çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yaptık. 300 metrelik yürüyüş yolu, 800 metrekarelik yeşil alan, 15 metrekarelik çocuk oyun alanı ve 12 adet oturma bankı ile birlikte ilçeye önemli bir yaşam merkezi kazandırdık. Tüm bunlarla birlikte 65 metrekarelik bir kafeteryanın da çalışmaları tamamlanıyor. Vatandaşlarımız artık gönül rahatlığıyla çocuklarıyla bu parkta vakit geçirebilecekler. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün'ün 'Manisa'da vatandaşlar aileleriyle birlikte geceleri de güvenle gezebilecekler' sözünü yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

'Büyükşehire yakışır park ortaya çıktı'

Parkın yeni halini çok beğendiğini belirten Selma Gelmez, "Parkın yeni hali bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımızı önceden getiremiyorduk. Oyuncaklar eski ve bakımsızdı. Büyükşehir Belediyesi tarafından burasının yapımı başlayınca merakla bekledik. Sonuç olarak Büyükşehir Belediyesi'ne yakışır bir park ortaya çıktı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çok teşekkür ediyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Sarıgöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title