Haberler

Sarıgöl'de Üç Cami Yapımına Çimento Yardımı

Sarıgöl İlçesi’ne bağlı Emcelli, Dindarlı ve Karacaali köylerinde yapımı devam eden köy camileri için, Manisa Belediyesi tarafından çimento yardımı yapıldı.

Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Emcelli, Dindarlı ve Karacaali köylerinde yapımı devam eden köy camileri için, Manisa Belediyesi tarafından çimento yardımı yapıldı.

Emcelli, Dindarlı Köylerindeki camiler için 600 torba, Karacaali Köyü'nde yapımı devam eden köy camisi için 200 torba çimento yardımı yapıldığını belirten Sarıgöl MHP Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk, "Sarıgöl'ün üç köyünde köylüler tarafından yapım çalışmaları devam eden köy camileri için Manisa Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergül'e çimento yardımı için müracaat yaptık. Üç köydeki camiler için 800 torba çimento gönderdi.Çimentolar köylerdeki yeni cami inşaatında kullanılacak.Bir nebze olsa da bizlerinde yardımı olması bizleri de mutlu kıldı.Köylerimizdeki eksikleri belirleyerek yardımların köylerine gelmesini sağlamaktayız." dedi. Sarıgöl Emcelli Köyü Muhtarı Muzaffer Demirci, Manisa Belediyesi'nin yaptığı çimento yardımından mutlu olduğunu ifade ederek, "Köy camimizin yapımına katkıda bulunan Manisa Belediyesi Başkanı Cengiz Ergül'e ve Sarıgöl MHP Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk'a teşekkür ederim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title