Haberler

Sarıgöl'de 'Orman ve Ağaç Bayramı'na Renkli Kutlama

Sarıgöl Çanakçı Ortaokulu tarafından düzenlenen Orman ve Ağaç bayramı okul bahçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Sarıgöl Çanakçı Ortaokulu tarafından düzenlenen Orman ve Ağaç bayramı okul bahçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılıç örste demir dövdü.

Sarıgöl'ün Çanakçı Mahallesinde düzenlenen Orman ve Ağaç Bayramı etkinliğine Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Muhtar Ramazan Yeşil, mahalle halkı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Kılınç etkinlikte öğrencilerle birlikte örste demir dövdü.

Okulda öğrenciler tarafından okunan şiirlerle başlayan etkinlikte günün anlamını belirten konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan çuval yarışı, en yavaş bisiklet binme yarışı, yumurta boyama ve kırma yarışması, halat çekme, yanan ateş üzerinden atlama ve örste demir dövme etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Okulda düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrencilere hediyeleri Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç tarafından verilirken, okul tarafından mahalle halkına ve davetlilere etli pilav ikramında bulunuldu.

Çanakçı Ortaokulu Müdürü Fatih Akın, "Mahallemizde düzenlemiş olduğumuz Orman ve Ağaç Bayramına katılan Sayın Sarıgöl Kaymakamımız Çetin Kılınç'a, muhtarımız Ramazan Yeşil'e, emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ederim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çetin Kılınç Çanakçı Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title