Haberler

Sarıgöl'de Öğrenciler Makamlara Oturdu

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrenciler, ilçe protokolün makamlarına oturdu.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrenciler, ilçe protokolün makamlarına oturdu.

Sarıgöl ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında öğrenciler Kaymakamlık, İlçe Cumhuriyet Savcılığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı makamlarına oturdu. Sarıgöl İlçe Kaymakamı Çetin Kılınç'ın makamına Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Rümeysa Ocak, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk'ün makamına ise Sarıgöl Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Simge Oruç oturdu. Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç'ın makamına oturan 4. sınıf öğrencisi Rümeysa Oruç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Muratoğlu'nu arayarak Mimar Sinan İlkokulu'nun yeni okul yapımı hakkında bilgi aldı.

Rümeysa Oruç, daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk'ü de arayarak, ilçenin asayiş sorunları hakkında bilgiler aldı. Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü makamına oturan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Simge Oruç ise, okul önlerinde ve ana yollarda yayaların gelip geçtiği alanlara yaya geçit işaretlerinin ve trafik ışıklarının konulmasını istedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

23 Nisan Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title