Haberler

Sarıgöl'de Esnaf Odaları'nda Seçim Heyecanı

Sarıgöl’de önümüzdeki günlerde yapılacak olan Sarıgöl Esnaf Odası seçimleri için iki aday ekipleriyle esnaf ziyaretlerine başladı.

Sarıgöl'de önümüzdeki günlerde yapılacak olan Sarıgöl Esnaf Odası seçimleri için iki aday ekipleriyle esnaf ziyaretlerine başladı.

Çekişmeli geçmesi oda seçimleri için adaylıklarını koyan Ali Çakır ve Emrah Eroğlu ilçedeki tüm esnafları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ederek kendileri için o istiyorlar. Her iki aday kongre öncesi yapacakları işler hakkında el broşürleri de dağıtarak seçmenine ulaşıyor. Sarıgöl Esnaf Odası Başkan adayları olan Ali Çakır ve Emrah Eroğlu, "Seçimleri kim kazanırsa kazansın, yeter ki, esnaflarımıza iyi hizmet versin. Zaten amacımız da esnaflarımızın daha iyi hizmet almaları için seçimlere katılıyoruz. Son sözü esnaflarımız söyleyecek. Seçimler her ikimize de hayırlı olsun." dediler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Çakır Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title