Haberler

Sarıçam Muhtarlar Derneği Kuruldu

Adana'nın Sarıçam ilçesinde ilk muhtarlar derneği kuruldu.

Adana'nın Sarıçam ilçesinde ilk muhtarlar derneği kuruldu. Sarıçam Muhtarlar Derneği kurucu üyeleri bir araya gelerek geçici yönetim kurulunu oluşturdu.

Sarıçam Muhtarlar Derneği Başkanı Gökmen Şahan, derneğin amacının muhtarları bir araya getirerek, ilçede yaşayan halkın sosyal faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak olduğunu belirterek, "Derneğimiz kamu düzeni içinde etkili ve demokratik bir yönetim sistemi ile güçlü bir kuruluş haline getirmek ve bu konuda çalışmalar yapan üyelerinin sosyal ve ekonomik haklarının aranmasında destek vermek amacı ile kuruldu. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır.Muhtarlar olarak bir arada hareket ederek Sarıçam halkına en iyi şekilde hizmet götüreceğiz" dedi.

Muhtarlar yaptıkları toplantıda üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından 6 ay içerisinde genel kurul yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Yapılacak çalışma konuları ve biçimleri belirlendi. Öncelikle birlik ve beraberliğin sağlanması hedeflendi.

Sarıçam Muhtarlar Derneği kurucu üyeleri Göztepe Mahalle Muhtarı Gökmen Şahan, Gültepe Mahalle Muhtarı Canan Kurt, Karşıyaka Mahalle Muhtarı İsmet Okur, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hüseyin Karaaslan, Orhangazi Mahalle Muhtarı Ali Rıza Cingöz, Turunçlu Mahalle Muhtarı Ömer Tekin, Yarımca Mahalle Muhtarı Emin Dönmez, Müminli Mahalle Muhtarı Mesut Keskin oldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıçam Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title