Haberler

Sarıçam Mahallesinde 3. Geleneksel Hayır Yemeği

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Sarıçam Mahallesinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen geleneksel hayır yemeği birlik ve beraberlik ortamında yapıldı.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Sarıçam Mahallesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen geleneksel hayır yemeği birlik ve beraberlik ortamında yapıldı.

Programa, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Manisa İl Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin, Manisa Bisiklet Derneği üyeleri ve binlerce kişi katıldı.

Sarıçam'a gelişinde Mahalle Muhtarı Osman Kabaklıoğlu ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Yaralı, alanı dolaşarak vatandaşlarla selamlaştı ve emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan Bilgiç, İsmail Ceylan ve Suat Diktaş ile birlikte yemeğe geçen Yaralı, burada yaptığı açıklamada yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen mahalle muhtarı Osman Kabaklıoğlu ve mahalle sakinlerine teşekkür ederek şunları söyledi:

"Bu yöreden göç etmiş vatandaşlarımız hayır yemekleri vasıtasıyla doğduğu topraklara dönüyor ve burada eş, dost ve akrabalarıyla bir araya geliyor. Bu doğrultuda birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Hayır yemeği geleneklerimizin bozulmadan bu şekilde devam etmesini temenni ediyoruz. Bizlerde Belediye olarak bu tür etkinliklere lojistik anlamda destek veriyoruz. Yöremizden göç etmiş tüm vatandaşlarımızı hayır yemeklerimize bekliyoruz. Gelsinler buradaki güzelliği görsünler, birlik ve beraberliğimize ortak olsunlar. Önümüzdeki haftalarda da Çaltepe, Hatıplar ve Aydınlar mahallelerimizde hayır yemeklerimiz olacak. Bizler orada da vatandaşlarımızla bulaşacak ve kucaklaşacağız."

Başkan Yaralı, konuşmasının ardından Manisa Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce düzenlenen, "Hareketli Yaşam ve Obeziteyle Mücadele" programı kapsamında Manisa'dan bisikletle Sarıçam'a gelen Manisa Bisiklet Derneği tarafından hazırlanan plaketi dernek adına Mahalle Muhtarı Osman Kabaklıoğlu'na takdim etti. Manisa İl Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay'ın plaketini ise AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yaralı Saruhanlı Sarıçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title