Haberler

Sarıcam Gençlik Merkezi Açıldı

Güncelleme:

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Sarıçam Gençlik Merkezi Binasının açılışını yaptı.

Zihni Aldırmaz, yerel yönetimlerin bir görevinin de yoksul aile çocuklarına çeşitli konularda eğitim vermek, onların üniversite sınavına ve diğer sınavlara hazırlanmasını sağlamak olduğunu belirterek, merkezde eğitim gören çocuklarla sohbet etti.

Çocuklara ve gençlere hayat hikayesini anlatan Zihni Aldırmaz, çok zor koşullarda öğrenim gördüklerini, babasını kaybettiği gün yatılı okula kabul edilmesiyle kendisine verilen fırsatı iyi kullandığını ifade etti. Zihni Aldırmaz, "Şimdi sizlerin önünde size yol gösteren, her türlü olanağı sunan ağabeyleriniz, büyükleriniz var. Yeter ki çalışın ve fırsatlı iyi değerlendirin. Ben belediye başkanı olmasam da yanınızda olacağım" dedi.

Sarıçam Gençlik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sarı, "Zihni Aldırmaz bize verdiği destekle bir çığır açtı. Kendisine teşekkürü borç biliyoruz. Okullarımız arasındaki eğitim kalite farkı sınavlara yansıyor ve adaletsizlik oluşuyor. Böyle merkezlere ihtiyaç var" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zihni Aldırmaz Sarıçam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title