Haberler

Sarıcakaya Panayırının Ak Partili Konukları

Ak Parti’inin Eskişehir milletvekili adayları ve partililer, Sarıcakaya ilçesinde kurulan geleneksel panayırın konukları oldular.

Ak Parti'inin Eskişehir milletvekili adayları ve partililer, Sarıcakaya ilçesinde kurulan geleneksel panayırın konukları oldular.

Sarıcakaya'da kurulan panayır, her yıl olduğu gibi bu yıl da esnaf ve pazar esnafından yoğun ilgi görüyor. Uzun yılların geleneği panayır, köylü yurttaşların buluşma noktası özelliğini korurken, küçüklerin de lunapark ile yoğun ilgisini çekiyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı ve Ak Parti üçüncü milletvekili adayı Prof. Emine Nur Günay, beşinci sıra milletvekili adayı Ali Demirel, Belediye Başkanı Faruk Güler, beraberinde, Ak Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, Sarıcakaya Kaymakamı Selman Erdoğan'ı ziyaretlerinin ardından panayırı gezdiler. Heyet üyeleri, katılımcı esnaf ve halk ile sohbet etme imkanı buldular. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıcakaya Eskişehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title