Haberler

Sarıcakaya Belediyesi'nden Her Mahalleye Ayrı Takvim

Eskişehir’in Sarıcakaya Belediyesi Başkanı, yaklaşan yılbaşı öncesi farklı bir uygulama ile ilçedeki her mahalle için ayrı ayrı takvimler hazırlayıp vatandaşlara hediye etmeye başladı.

Eskişehir'in Sarıcakaya Belediyesi Başkanı, yaklaşan yılbaşı öncesi farklı bir uygulama ile ilçedeki her mahalle için ayrı ayrı takvimler hazırlayıp vatandaşlara hediye etmeye başladı.

Her mahallenin farklı açılardan görüntüleri ve ürünlerinin fotoğrafları ile süslenen takvimler, Sarıcakayalı vatandaşların yanı sıra farklı şehirlerde yaşayan Sarıcakayalı'lardan da yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Faruk Güler, Sarıcakaya ilçesine yeni bağlanan mahalleleri özel hissettirmek için bin 500 adet böyle bir takvim çıkarttıklarını belirtti. Belediyelerin, kurumların genelde tek çeşit takvim bastırdıklarını aktaran Güler, farklı şehirlerde yaşayan Sarıcakayalıların da yoğun ilgi gösterdiğini aktardı. Güler, "Mahallelere özel olarak yaptığımız takvimin çıkış amacı, bize yeni bağlanan mahallelere daha özel davranmak. Onları da özel hissettirmek. Mahallemizin bozulmamış kültürel değerlerini, tarihi dokusunu ve ürünlerini takvimlere basarak onlara daha özel bir çalışma yapalım istedik. Bu özel çalışma da kamuoyunda yankı uyandırdı ve sosyal medyada bunu paylaşarak daha fazla hemşerilerimize ulaşmayı hedefledik. Yoğun bir katılım oldu sosyal medyadaki bu çağrımıza. Bu konuyla ilgili olarak yine önceki Cuma namazına müteakip tüm camilerimizde bu takvimleri ücretsiz olarak dağıtmakla beraber ayrıca bize Beyaz Masadan, sosyal medyadan ulaşan hemşerilerimizin de bu özel, kendi mahallelerine göre tasarlanmış takvimleri adreslerine, gerek il içi, gerekse il dışı olarak gönderiyoruz. Hatta bir kaç da mesaj vardı yurt dışından gelen. Gerekse yurt dışına kargo yolu ile göndermeyi düşünüyoruz. Böyle bir farkındalık oluşturmayı hedefledik. Standart bir takvim anlayışının dışına çıktık. Normalde tüm kurumlar, belediyeler tek çeşit takvim bastırırlar, onu dağıtırlar. Biz burada biraz daha zahmetli bir işe girmiş olduk. Her mahallenin ayrı tasarımı yapıldı. Ona göre farklı farklı baskılar yaptık. Standardın dışına çıkarak biraz daha ilgi, alakayı motivasyonu yakalamayı amaçladık" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Güler Sarıcakaya Eskişehir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title