Haberler

Sarıbaş İddialı Konuştu

CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Küçükkuyu’da CHP’nin seçimlerde farklı kazanacağını öne sürdü.

CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Küçükkuyu'da CHP'nin seçimlerde farklı kazanacağını öne sürdü.

Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Küçükkuyu'da Belediye Başkanı Cengiz Balkan,CHP Belde Başkanı Selçuk Şahin ve partililer tarafından karşılanan CHP Çanakkale Milletvekili ve Aday Adayı Ali Sarıbaş, kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu ifade etti. Sarıbaş yaptığı konuşmada 4 yıllık icraatlarından örnekler verip Cumhuriyet Halk Partisinin ön seçimle aday belirlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sarıbaş, "Herkes şunu iyi bilmeli, parlamenter sistem bu gün kapanmadıysa CHP'nin saygınlığı ve dik duruşu sayesinde kapanmamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi olmasaydı bu parlamento bugün kapanmıştı. İddia ediyorum, CHP Çanakkale'de AKP'ye 6-7 bin oy fark yapacak, üçüncü Milletvekili için zorlayacak. Türkiye'de de birinci parti olup iktidar olacağız" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Cengiz Balkan Küçükkuyu Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title