Haberler

Şarhöyük, Gazipaşa ve Zincirlikuyu'da İftar Yemeği

Tepebaşı Belediyesi’nin iftar yemekleri devam ederken son olarak Şarhöyük, Gazipaşa ve Zincirlikuyu Mahalleleri’nde düzenlenen iftar yemeklerine binlerce vatandaş katıldı.

Tepebaşı Belediyesi'nin iftar yemekleri devam ederken son olarak Şarhöyük, Gazipaşa ve Zincirlikuyu Mahalleleri'nde düzenlenen iftar yemeklerine binlerce vatandaş katıldı.

Üç mahallede birden iftar veren Tepebaşı Belediyesi'nin iftar sofralarına vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ilgi gösterildi. Şarhöyük, Gazipaşa ve Zincirlikuyu Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek 'Hayırlı Ramazanlar' diledi. Başkan Ataç Zincirlikuyu Mahallesi'nde vatandaşlara seslenirken paylaşmanın mutluluğunu gördüklerini belirtti. Ataç, "Bugün Şarhöyük, Gazipaşa ve Zincirlikuyu'da Tepebaşı Belediyesi'nin iftar sofraları kuruldu. Binlerce vatandaşımız iftarımıza katıldı. Her sene Zincirlikuyu'daki iftarlarımıza katılım oldukça büyük oluyor. Yaz aylarındaki iftarlarımızı sokakta yurttaşlarımızla yapabilmek bizi sevindiriyor. Birbirini görmeyen dostlar, aileler bir araya geliyorlar. Hem dini vecibeleri yerine getiriyor, hem sosyalleşiyor hem de güzel bir iftar yapmış oluyoruz. Yüzünüz gülsün, sağlığınız yerinde olsun tek isteğim bu. Nice nice Ramazanlarda buluşmak üzere" dedi.

Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemekleri her akşam farklı mahallelerde devam edecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zincirlikuyu Tepebaşı Gazipaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title