Haberler

Sarhoş Hırsızlar Güvenlik Kamerasının Sirenini Kırdılar, Kameraları Unuttular

KONYA'da bir tekel bayiinin önüne gelen iki şüpheliden biri diğerinin omzuna çıkarak elindeki keserle güvenlik kamerasının sirenini kırdı.

KONYA'da bir tekel bayiinin önüne gelen iki şüpheliden biri diğerinin omzuna çıkarak elindeki keserle güvenlik kamerasının sirenini kırdı. Sireni kırdıktan sonra iz bırakmamak için yerdeki parçaları toplayan şüpheliler, bir vatandaşın kendilerinin görmesi üzerine olay yerinden hızla kaçtı. Bu anlar işyerinin güvenlik kemaraları tarafından kaydedildi.

Olay, dün gece saat 01.15 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hamzaoğlu Mahallesi'nde bulunan bir tekel bayiinde meydana geldi. İddiaya göre Mustafa Akat'a ait işyerinin önüne gelen iki şüpheli, ilk önce çevrede keşif yaptı. Sarhoş oldukları anlaşılan ve ayakta durmakta bile güçlük çeken şüphelilerden biri diğerinin omzuna çıkarak elindeki keserle güvenlik kamerasının sirenini kırdı. 4 dakika içerisinde sireni kıran şüpheliler, iz bırakmamak için yerdeki parçaları topladı. Bu sırada kendilerini fark eden bir vatandaşın bağırması üzerine şüpheliler işyerinin içerisine giremeden hızla olay yerinden kaçtı. Bu anlar ise işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Sabah işe geldiğinde sirenin kırık olduğunu fark ettiğini belirten işyeni sahibi Mustafa Akat, "Sabah işe geldiğimde sirenin kırık olduğunu gördüm. Kameralara baktığımda, kapşonlu iki kişi geliyor. Ellerinde keser var. Birbirlerinin omzuna çıkıp, sirenin kapaklarını kırıyorlar. Yan komşumun görmesi üzerine kaçıyorlar" dedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karatay Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title