Haberler

Sare Davutoğlu'nun Ziyareti Öncesi Bir Şüphelinin Gözaltına Alınması

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun Afyonkarahisar’da bir akrabasına gerçekleştireceği ziyaret öncesi, akrabasının oturduğu apartmanın önünde üzerindeki silahla gözaltına alınan gencin Sare Davutoğlu’nun ziyareti ile bir ilgisinin olmadığı belirtildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun Afyonkarahisar'da bir akrabasına gerçekleştireceği ziyaret öncesi, akrabasının oturduğu apartmanın önünde üzerindeki silahla gözaltına alınan gencin Sare Davutoğlu'nun ziyareti ile bir ilgisinin olmadığı belirtildi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, olayın bir asayiş olayı olduğu ve Sare Davutoğlu'nun ziyareti ile herhangi bir bağlantısının olmadığı aktarıldı. Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"24 Nisan Cuma günü saat 11.20 sıralarında ekiplerimizin devriye görevi ifa ettikleri sırada, daha önceki tarihlerde kendini silahla vurma ve silahla tehdit vb. olaylara karışan C.Y.E., isimli şahsın bel kısmında bir şişkinlik görülmesi üzerine durumundan şüphelenilmiş, bu esnada ekiplerimizi gören şahıs kaçmaya başlamış bir müddet gözden kaybolduktan sonra ekiplerimiz şahsı yakalamış, şahsın kaçtığı güzergah üzerinde yapılan kontroller sırasında görevlilerimizi fark eden ve bu şahsın arkadaşı olduğu tahmin edilen Ö.E. isimli şahıs yakalanmış, üzerinde bir adet 7.65 mm çapında ruhsatsız olduğu değerlendirilen namlusunda herhangi bir mermi olmayan, ancak şarjöründe (7) adet mermi bulunan tabancayı bir binanın bodrum katının pencere boşluğuna attığını beyan etmesi üzerine söz konusu tabanca alınarak gerekli adli işlemlere esas olmak üzere muhafaza altına alınmıştır. Olay tamamen bir asayiş olayıdır. Konunun ilimizi ziyaret eden sayın misafirle hiçbir alakası yoktur." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title