Haberler

Sare Davutoğlu'ndan İlik Nakli Bekleyen Minik Bade'ye Ziyaret

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sare Davutoğlu'nun ziyaretinden genel görüntüler Sare Davutoğlu'dan Hollanda'da ilik nakli bekleyen minik Bade'ye ziyaret Bade Çakır'ın süt kutusundan yaptığı kuş yuvasını hediye etmesi Sare Davutoğlu'nu duygulandırdı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Hollanda'nın Rotterdam kentindeki Erasmus Hastanesi'nde ilik nakli bekleyen 4 yaşındaki Bade Çakır ve ailesine "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sare Davutoğlu'nun ziyaretinden genel görüntüler Sare Davutoğlu'dan Hollanda'da ilik nakli bekleyen minik Bade'ye ziyaret

Bade Çakır'ın süt kutusundan yaptığı kuş yuvasını hediye etmesi Sare Davutoğlu'nu duygulandırdı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Hollanda'nın Rotterdam kentindeki Erasmus Hastanesi'nde ilik nakli bekleyen 4 yaşındaki Bade Çakır ve ailesine "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Hollanda ziyaretinde eşlik eden Sare Davutoğlu, kan kanseri nedeniyle 4 aydır Erasmus Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 4 yaşındaki Bade Çakır'ı ziyaret etti.

Küçük kızın annesi Esra ve babası Muhammet Çakır'a "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Sare Davutoğlu, "Dualarımız Bade için, inşallah iyi olacak" dedi. Sare Davutoğlu, aileye Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da selamını iletti.

İyileşebilmesi için ilik nakli olması gereken ve Avrupa'nın birçok ülkesinde düzenlenen kampanyalarla uygun donör aranan Bade Çakır'ı da ziyaret eden Sare Davutoğlu, "Ağabeyleri de Bade'yi çok özledi. En kısa zamanda Bade de evine gidecek inşallah" diye konuştu.

Ziyarette küçük Bade, Sare Davutoğlu'na süt kutusundan yaptığı kuş yuvası ile çerçevelenmiş fotoğrafını hediye etti. Aldığı hediye karşısında duygulanan Sare Davutoğlu, "Bu aldığım en güzel hediye bugüne kadar. Çok güzel. Çok teşekkür ediyorum Bade" dedi.

Bade Çakır'ın ağabeyleri Tuna ve Hasan Çakır ile de yakından ilgilenen Sare Davutoğlu, ziyarette duygulu anlar yaşadı.?

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Hasan Çakır Hollanda Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title