Haberler

Sare Davutoğlu, Konya'da Sünnet Düğününe Katıldı

Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Konya'da bir yakınının sünnet törenine katıldı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Konya'da bir yakınının sünnet törenine katıldı.

Bedensel engelli yakını Resul Can Dığrak (13) için Hilton Garden Inn Otel'de gerçekleştirilen sünnet törenine iştirak eden Davutoğlu, altın hediye ettiği Dığrak ile bir süre sohbet etti.

Bedensel Engelliler Dünya Badminton Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Emine Seçkin ile de görüşen Davutoğlu, başarısından dolayı Seçkin'i tebrik etti.

Sare Davutoğlu, "Emine Seçkin, çoğumuzun zorlanacağı bir dalda derece alan bir sporcumuz. Aldığı başarıyla hem Konyamızı hem de ülkemizi çok gururlandırdı. Azimle nelerin başarılabildiğinin güzel bir örneği. Bizlere bu gururu yaşattığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Sporcumuzun yine bu alanda çalışmalarına devam etmesini diliyor, kendisinden dünya birinciliği bekliyorum" diye konuştu.

Daha sonra, Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yoksul öğrenciler yararına açılan giysi bankasını gezen Davutoğlu, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Hilton Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title