Haberler

Sare Davutoğlu "Kadınlardan Peygambere Sesleniş" Etkinliğine Katıldı

Başbakan ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları'nın İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlediği "Kadınlardan Peygambere Sesleniş" adlı Kutlu Doğum Programı'na katıldı.

Başbakan ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları'nın İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlediği "Kadınlardan Peygambere Sesleniş" adlı Kutlu Doğum Programı'na katıldı.  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İpek Polat'ın da katıldığı pogramda  konuşan Sare  Davutoğlu konuşmasında, Kutlu Doğum haftasının bir süredir sabit bir tarihte kutlandığını hatırlattı. Davutoğlu, "Ama sadece kutlamak değil, peygamber efendimizi anmaya yönelik çok çeşitli faaliyetlerin gerçekleştirildiği kutlu doğum haftasının son günündeyiz. Ama aynı zamanda üç aylarında başlangıç günü. Bu güzel tesadüf dolayısıyla da ben ayrıca memnun oldum. Salonda bulunan bütün misafirlerimizin üç aylarını, içine girdiğimiz Recep, Şaban ve inşallah sağlıkla, sıhhatle ulaşmak istediğimiz Ramazan ayını şimdiden kutluyorum" dedi.

"GÜZEL MÜSLÜMANLAR OLMAMIZ GEREKİYOR"

Davutoğlu,  şöyle konuştu:

"Peygamber efendimizin bize vasiyeti olan Veda Hutbesi'nde toplumları, devletleri sıkışıp kaldıkları ruhsuz, insanlık onurunu ayaklar altına alan tutumlardan uzak durmamız için paha biçilmez öğütler vardır. Veda hutbesi sadece Müslümanlara değil, tüm insanlığa barışı, huzuru, hoşgörü iklimini yeniden getirebilir. Buradan çıkarılabilecek derslerle dünyada kin ve nefret kültürünün yerini, rahmet ve merhamet kültürü ve pratiği alabilir. Ama bununda öncesinde bizim efendimiz zamanlar üstü sözlerini, öğütlerini, davranışlarını kendimize rehber edinmemiz ve gerçekten güzel örnekler, güzel Müslümanlar olmamız gerekiyor. Rehberimiz onun sözleri ve yaşantısı olduğunda sevgi ve merhametin, Allah'ın izniyle tüm dünyayı kuşatacağına ben gönülden inanıyorum."

"BU SEÇİMDE ÇOK FARKLI GAYRETLERİ ORTAYA KOYMAK ZORUNDAYIZ"

Kadir Topbaş, "Önümüzde bir genel seçim var. Bu genel seçim Türkiye'nin kaderinin masaya yatırıldığı bir seçim. Türkiye'de huzur, barış ve gelecek arzu ediyorsak hatta sadece bizim için değil diğer coğrafyalara, mazlum coğrafyalara ışık tutsun istiyorsak, dünyada ezber bozan bir Türkiye istiyorsak bu seçimde çok farklı gayretleri ortaya koymak zorundayız. Bu cevher içimizde var. Bunun formülü bizde var" dedi.

999 GÜL HEDİYE EDİLDİ

Programın sonunda, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Polat, Sare Davutoğlu'na her birinde 10 bin salavat bulunan 999 gül hediye etti. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sare Davutoğlu Kadir Topbaş İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title