Haberler

Sare Davutoğlu, Bayan Diplomatlarla Bir Araya Geldi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi ve Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneğinin (DMEDD) Onursal Başkanı Sare Davutoğlu, bayan diplomatlar ve diplomat eşleriyle geleneksel buluşma çayı etkinliğinde bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi ve Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneğinin (DMEDD) Onursal Başkanı Sare Davutoğlu, bayan diplomatlar ve diplomat eşleriyle geleneksel buluşma çayı etkinliğinde bir araya geldi.

Ankara HiltonSA Otel'de düzenlenen programda konuşan Davutoğlu, geçen sene kasımda yurtdışında yaşayan 440 vatandaşın desteğiyle düzenlenen kermese destek veren milletvekilleri, diplomatların ailelerine ve çocuklarına teşekkür ederek, kermesin sosyal ve kültürel etkinliklerin artmasına katkıda bulunduğunu söyledi.

DMEED olarak Birleşmiş Milletler'in Ekonomik ve Sosyal Komitesine (ECOSOC) başvurduklarını anlatan Davutoğlu, önümüzdeki aylarda ECOSOC'un 'özel danışma statüsü' vermesini beklediklerini ve böylece ECOSOC ve BM Genel Sekreterliği'nin toplantılarına katılabileceklerini ifade etti.

Yabancı misyon temsilcilerinin eşlerinin de katıldığı program kapsamında Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nün "Toroslardan Esintiler" defilesi düzenlendi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Birleşmiş Milletler Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title