Haberler

Sarayönü'nün Yatırım Planı Belli Oldu

Sarayönü Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2012 yılı yatırım planı belli oldu.2012 yılında yapılacak yatırımlar hakkında bilgi veren Sarayönü Kaymakamı Kemal Yıldız, geçmiş yıllarda başlatılan köylerin ana yollarının kilitli taşla döşenmesine bu...

Sarayönü Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2012 yılı yatırım planı belli oldu.

2012 yılında yapılacak yatırımlar hakkında bilgi veren Sarayönü Kaymakamı Kemal Yıldız, geçmiş yıllarda başlatılan köylerin ana yollarının kilitli taşla döşenmesine bu yıl da devam edileceğini hatırlattı.

Yıldız, Konar köyü, Akdoğan yaylası ve Kuyulusebil köyüne bin 500 metre kare, Değirmenli köyüne ise 3 bin metre kare kilitli taş döşeneceğini ifade etti.

Kayıören köyü halkının sürekli dile getirdiği boruların da bu yıl çözüme kavuşturulacağını aktaran Yıldız, oldukça kötü durumda olan Büyükzengi köyü yolunun da asfaltlanması için çalışmalara başlanacağının altını çizdi.

Yıldız, bakım yapılacak okullar için 35 bin lira ayrıldığını belirterek,

"Ladik beldesi semt sahası yapımı bu yıl gerçekleştirilecek. Karatepe ve Özkent köylerinin kanalizasyonunun yapımı için de ihaleye çıkıldı" diye konuştu.

Muhabir: Ahmet Turan

Yayıncı: Metin Bolat - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Sarayönü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title