Haberler

Sarayönü'nde Yol Yapım Çalışmaları

Sarayönü Belediye Başkanı Mehmet Güney, 2010 Yaz Döneminde İlçenin Bağlantı Yollarına 100 Bin Metrekare Kilitli Taş Döşediklerini Söyledi

Sarayönü Belediye Başkanı Mehmet Güney, 2010 yaz döneminde ilçenin bağlantı yollarına 100 bin metrekare kilitli taş döşediklerini söyledi. Güney, yaptığı açıklamada, Demirciler Caddesi, Pir Hüseyin Caddesi, Dörtyol Cami önü ve kavşağı, Başhüyük yolunun kanala kadar olan kısmı, Sarayönü Halk Eğitim önü ve birçok sokağın kilitli taşla örüldüğünü bildirdi. Bu dönemde 100 bin metrekare kilitli taş döşediklerini açıklayan Güney, çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Kilitli taşları belediye bünyesinde ürettiklerini dile getiren Güney, 'Ucuza taş imal etmemiz nedeniyle daha fazla taş döşedik. Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan bazı çalışmaları masrafı karşılığında biz yaptık. Bu gibi getirilerle masraflar düştü' dedi.

(AT-FTA-MRS-MHD) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title