Haberler

Sarayönü'nde Hırsızlık

Sarayönün'de otomobil hırsızlığı girişimi son anda önlendi.

Sarayönün'de otomobil hırsızlığı girişimi son anda önlendi.

Otomobil hırsızlığı için özel düzenek hazırlayan hırsızlar, hazırladıkları hareketli düzenek ile otomobili çalma girişiminde bulundu.

Hıdır Güler'e ait 34 VJ 0540 plakalı lüks otomobil, sabaha karşı Batı İstasyon Mahallesi'ndeki evinin önünden çalındı. Özel düzenekleri otomobil tekerlerinin yanına yerleştiren hırsızlar, otomobili demir bir kol yardımıyla tekerlekleri olan düzeneğin üzerine kaldırdı.

Çaldıkları aracı çekme halatıyla kendi araçlarına bağladıktan sonra olay yerinden yaklaşık 500 metre ileriye götüren iki hırsız, otomobili çalıştırmak için ön camı kırdı.

Kırılan camın sesini duyan mahalle sakinlerinden Sami Yorulmaz'ın, evinden çıkarak araca neden zarar verdiklerini sorması üzerine hırsızlar paniğe kapılarak kendilerine ait olan otomobil ile olay yerinden kaçtı.

Sami Yorulmaz'ın polise ihbarda bulunmasının ardından olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çalınmaktan son anda kurtulan lüks otomobil ise sahibine iade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title