Haberler

Sarayköy'de Dev Turnuva

Güncelleme:

Sarayköy Belediyesi tarafından düzenlenen Milli Mücadele Halı Saha Futbol Turnuvası, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya'n yaptığı başlama vuruşu ile başladı.


Turnuvanın genç yaşta hayıtını kaybeden Sarayköylü iki sporcunun anısına yapılması herkesin takdirin kazandı.

Sarayköy'de futbola olan sevgileri ile tanınmış ve çok genç yaşta hayatını kaybetmiş olan Mehmet Ali Baloğlu ve Atilla Erol anısına düzenlenen turnuvanın açılış törenine Başkan Özbaş'ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya, İlçe Emniyet Amiri Alper Akbaba, Mehmet Ali Baloğlu'nun ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş "İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın bir araya gelmesini ve kaynaşmasını sağlayan büyük bir turnuvaya başlıyoruz. Bizim için turnuva daha bir anlamlı. Çünkü bu yıl ki turnuvayı şahsımın ve tüm Sarayköylülerin çok sevdiği, spor aşığı olan ama ne yazık ki genç yaşta kaybettiğimiz iki değerli kardeşimin anısına düzenliyoruz. Onların çok kıymetli aileleri bugün bizimle beraberler. Buraya kadar gelip bizleri onurlandırdıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. İki değerli kardeşime de Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah birazdan, Merhum Mehmet Ali kardeşimin oğlu olan ve 23 Nisan'da Sarayköy Belediye Başkanlığı görevini yapan Furkan kardeşimle beraber hep birlikte başlama vuruşunu yapacağız" dedi.

Sporu ve sporcuları destekleme gayretinde olduklarını belirten Başkan Özbaş "Yıllarca atıl vaziyette olan halı saha tesislerimizi yeniden düzenleyerek halkımızın hizmetine sunduk. Çocuklarımız, gençlerimiz ve sporu seven herkesin konforlu ve sağlıklı bir şekilde spor yapabilmesi için her ayrıntıyı düşündük. Halkımız da sağ olsunlar tesislerimize çok ilgi gösteriyorlar. Tesisimiz şimdi de bu turnuvaya ev sahipliği yapıyor. Ben turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, sporcularımıza ve hakemlerimize başarılar diliyorum." Dedi.

Centilmence bir turnuva olmasını dileyen Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya'da "Adına ve anısına yapıldığı iki güzel insana yakışan bir turnuva olmasını diliyorum. Genç kardeşlerimizi erken yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama böylesine güzel, herkesi bir araya getiren bir organizasyonda isimlerinin yaşatılması çok güzel bir vefa örneği oldu. Ben düzenlemiş olduğu kültürel ve sosyal faaliyetlerden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş'a ve belediyemiz personellerine teşekkür ediyorum. Merhum kardeşlerime Allah'tan rahmet, ailelerine de sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyor, turnuvanın kazasız belasız geçmesini temenni ediyorum." Dedi.

Daha sonra Başkan Özbaş ve Kaymakam Akkaya, Merhum Mehmet Ali Baloğlu'nun oğlu Furkan ile birlikte saha girerek penaltı atışları yaptılar. Furkan'ın 3 penaltıyı da gole çevirmesi izleyenlerden büyük alkış aldı. Daha sonra hep birlikte başlama vuruşu yaparak dev turnuvanın startını verdiler.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Necati Özbaş Fatih Akkaya Sarayköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title