Haberler

Saray'da "Kutlu Doğum Haftası" Etkinliği

Van’ın Saray ilçesinde, ilçe müftülü tarafından organize edilen “Kutlu Doğum Haftası” etkinliği yoğun ilgi gördü.

Van'ın Saray ilçesinde, ilçe müftülü tarafından organize edilen "Kutlu Doğum Haftası" etkinliği yoğun ilgi gördü.

Ahmet Naçar Çok Programlı Lisesi konferans salonunda ilçe müftülü tarafından organize edilen "Kutlu Doğum Haftası" etkinliğine Kaymakam İbrahim Bayır'ın yanı sıra İlçe Müftüsü Yunus Akman ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tefsir hocalarından Yrd. Doç. Dr. Şaban Karasakal ve çok ayıda vatandaş katıldı. Kuran'ı Kerim tilavetinin okunma ile başlayan program, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından günün anlam ve önemini anlatan sinevizyon görüntüleri ile devam etti. Daha sonra İlçe Müftüsü Yunus Akman ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tefsir hocalarından Yrd. Doç. Dr. Şaban Karasakal, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar yapıldı. Ayrıca programa misafir hoca olarak katılan Yrd. Doç. Dr. Şaban Karasakal'a Kaymakam İbrahim Bayır tarafından karanfil hediye edildi.

"Kutlu Doğum Haftası" münasebetiyle ilçemizde yapılan; Kur'an'ı Kerim okuma yarışmasında; 1. Merve Dinler, şiir okuma yarışmasında; 1. Hatice Çevik, 2. Kübra Temizaltın ve 3. Seçil Umaz oldu. Kompozisyon yarışmasında; 1. Adem Çalışır, 2. Mine Erbütlü ve 3. Elif Aydın dereceye girdiler. Dereceye giren öğrencilere Kaymakam İbrahim Bayır, Yrd. Doç. Dr. Şaban Karasakal ve Özalp İlçe Müftüsü tarafından çeşitli hediyeler verilerek dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. "Kutlu Doğum Haftası" programı ilahilerin okunması, semazen gösterilerinin yapılması ve kasidelerin okunmasının ardından son bulmuştur. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abant İzzet Baysal Üniversitesi İbrahim Bayır Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title