Haberler

    'Şarap İçmeye Davet Ederse Elbette Bunu Kabul Edeceğim"

    Avrupa futbolunda beklenen maç Old Trafford'da oynanacak.

    Avrupa futbolunda beklenen maç Old Trafford'da oynanacak. Sezon başında göreve geldiği Manchester City ile ilk 5 resmi maçını kazanan ve tarihte bunu başaran ilk City menajeri olan Pep Guardiola, zorlu derbi öncesinde görüşlerini dile getirdi.

    United'ın hücum hattındaki yıldızlarının yüksek kaliteye sahip olduğunu söyleyen Guardiola, "Ön tarafta birçok yetenekleri var. Martial çok hızlı, Mata iki ceza alanı arasında çok etkili, Rooney'nin ve Zlatan'ın kalitelerini tartışmaya bile gerek yok. Duran toplarda bir avantajları var, bizden uzunlar. Zlatan'ın futbolda yaptıklarına dair saygım büyük. O en iyi oyunculardan ve böyle oyuncular geldikleri kulübe çok hızlı etki ediyorlar. Bazı oyuncular geldikleri lige çok çabuk uyum sağlayabiliyorlar, en iyiler bunu daha hızlı başarıyor" diyerek Barcelona'da sorun yaşadığı Zlatan hakkında olumlu konuştu. Mourinho'nun Inter ve Real Madrid'i çalıştırdığı dönemlerde Portekizli teknik adamla büyük çekişme yaşayan Guardiola, "Bunu birçok kez dile getirdim, Mourinho'ya saygım büyük. Her zaman arkadaşlarımdan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum ve bu onun için de geçerli. Aramızdaki rekabetin sebebi medya, bunun kontrolü bizde değil. Ben Barcelona'da futbolcuyken benim antrenörümdü ve Sir Bobby Robson'ın yardımcısıydı. Belki son zamanlarda Barcelona ve Real Madrid rekabeti sebebiyle aramızdaki ilişki kolay değildi ama 2-3 hafta önce Premier Lig toplantısında görüştük ve uzunca konuştuk. Eğer maçtan sonra beni bir kadeh şarap içmeye davet ederse elbette bunu kabul edeceğim" diyerek zorlu derbi öncesinde Mourinho'ya dostluk mesajı yolladı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Pep Guardiola Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title