Haberler

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saran Açıklaması

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, " Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonu kadrosuna şampiyonluk yakışırdı fakat bu sezon futbol takımımız başarılı olamadı, basketbol takımımızın Avrupa Ligi ikinciliğiyle teselli bulduk." dedi.

Kocaeli Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü tarafından Prof. Dr. Savaş Ayberk Konferans Salonu'nda düzenlenen kariyer söyleşisine katılan Saran, öğrencilere kariyeriyle ilgili bilgiler verdi.

Gençlik yıllarında gittiği ABD'deki zor günlerini hedef koyarak ve hayal kurarak geçirdiğini anlatan Saran, "Çünkü hedefsiz ve hayalsiz insan rüzgarsız yelkenliye benzer. Sizi siz yapan, aldığınız kararlardır. İnanın kaybettiğinizde ya da düştüğünüzde değil ancak pes ettiğiniz zaman gerçekten kaybediyorsunuz." diye konuştu.

Saran, Fenerbahçe'nin bu sezonki performansıyla ilgili soruyu, "Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonu kadrosuna şampiyonluk yakışırdı fakat bu sezon futbol takımımız başarılı olamadı, basketbol takımımızın Avrupa Ligi ikinciliğiyle teselli bulduk." ifadesini kullandı.

Spor kulüplerinin başarısız olmalarının nedenleriyle ilgili düşünceleri sorulan Sadettin Saran, şunları kaydetti:

"Dünyaya baktığımız zaman hem ticari hem de sportif başarı anlamında önde gelen kulüplerde profesyonel yapı çok ön plandadır çünkü bu bir ekip işidir. Türkiye'de ise kulüp başkanları her şeyi kendileri yapmaya çalışıyorlar. Dünyada kulüp başkanlarını kimse tanımaz. Bizde ise kibir ön planda. Başarılı bir spor ülkesi olabilmemiz için bu yapının süratle değişmesi gerekiyor."

Kaynak: AA / Spor

Kocaeli Üniversitesi Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title