Haberler

Saraçoğlu'na Tebrik Ziyareti

Güncelleme:

AK Parti Kütahya Belediye Başkanı adayı Kamil Saraçoğlu'na tebrik ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti Kütahya Belediye Başkanı adayı Kamil Saraçoğlu'na tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Hisarcık Belediye Başkan Aday adayı Nihat Helvacı ve Simav Belediye Başkan aday adayı Süleyman Özkan bu çerçevede Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundular.

Dumlupınar Üniversitesinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile birlikte Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Hisarcık Belediye Başkan aday adayı Nihat Helvacı ve Simav Belediye Başkan aday adayı Süleyman Özkan, Kamil Saraçoğlu'nu tebrik ederek başarılar dilediler.

Ak Parti Kütahya Belediyesi Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, "Teşkilatımızın teveccühü, milletimizin ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tercihiyle Kütahya Belediye Başkanlığına aday oldum. 2014 yerel seçimlerine teşkilat olarak hazırız. Teşkilatımızın ve halkımızın desteği ile Kütahya'da yeni bir destan yazacağımıza hiç şüphem yok. Kütahya'da yeni bir sayfa açıyoruz. Bizlere destek için gelen İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ'a, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'a, Hisarcık Belediye Başkanı aday adayı Nihat Helvacı'ya ve Simav Belediye Başkan aday adayı Süleyman Özkan'a teşekkür ederim" dedi. Özel Haber - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saraçoğlu Hamza Dağ Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title