Haberler

Saraçlar Caddesi'nde Kadınlar Gecesi Özel Konseri

Edirne Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Türkiye’nin en ünlü kadınları, Edirneli kadınlar için sahne aldı.

Edirne Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Türkiye'nin en ünlü kadınları, Edirneli kadınlar için sahne aldı. Edirneliler, sağanak yağışın altında 'Güç Bende Artık' şarkısı ile gönüllere taht kuran Tuğba Yurt ile Türkiye'nin en önemli sanatçıları arasında yer alan Yeşim Salkım'ın şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Edirne'de coşkuyla kutlandı. Türkiye'nin en ünlü kadınları Saraçlar Caddesi'nde en güzel şarkılarını Edirneli kadınlar için söyledi. İlk olarak 'Güç Bende Artık' şarkısı ile gönüllere taht kuran Tuğba Yurt, sahne aldı. Edirne'de birçok kez konser verdiğini belirten Yurt, Edirne'yi ve Edirne insanını çok sevdiğini söyledi.

Sağanak yağmura rağmen kendisini dinlemeye gelen hayranlarına teşekkür eden Yurt, "Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Hem eğlenmeyi biliyorsunuz hem de çok sıcak kanlısınız. Edirne Belediyesine de beni sizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum" dedi. Yurt'un birbirinden güzel şarkılarına Edirneliler de eşlik etti.

Tuğba Yurt'un ardından ünlü sanatçı Yeşim Salkım sahne aldı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayan Salkım, "Güzel ülkemin, güzel insanları, hepiniz hoş geldiniz' diyerek konserine başladı.

En sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren Salkım, "Sayın Belediye Başkanı Recep Gürkan'a ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Edirnelilerin 'Roman Havası' isteğine karşılık veren Salkım, sahneye çıkan Mehmet Kaynarca ile birlikte dans etti. Salkım, "Romanlar candır. Çok severiz. Müziğin en iyisi, kadının en güzeli, erkeğin en delikanlısı Roman'dan çıkar. Onu biliriz" dedi.

"Bizim gidecek başka vatanımız yok"

Kadına değer veren bir cumhuriyet kadını olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Salkım, "Ulu Önder Ata'mızın gösterdiği yolda hem kendim hem de evlatlarım asla ayrılmadan, ilkelerimize sahip çıkarak, Türkiye'ye güzel çocuklar yetiştirerek ve Türk milletinin kim olduğunu dünyaya göstermek için elimizden geleni yapacağımızı biliyorum. Unutmayalım ki, bir tane vatan var, bir tane Türkiye var. Bizim gidecek başka yerimiz yok. Bu vatan tek vatan, tek bayrak, tek millet. Tekrar Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Annelerinize, kız kardeşlerinize, kız çocuklarınıza insan muamelesi yaptığınız sürece ve onların sizi yetiştirenin bir ana olduğunu unutmadığınız sürece bu toprakların sırtı yere gelmeyecek. O yüzden yanınızdaki kadını sevin, koruyun. Onunla birlikte aynı yolda yürüyün. Rabbim kadını erkek; erkeği de kadın için yarattı. Mecliste çok daha fazla kadın istiyorum. Beni temsil eden kadın olmalı" dedi.

Daha sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan adına Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Salkım'a çiçek takdim etti.

Gegeoğlu, "Edirne özel bir şehir. Edirne, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bir kent. Her zaman olduğu gibi kadınlarımız çok önde. Bu akşam çok özel bir gece. Sizi her zaman bekliyoruz. Kapımız size her zaman açık" diye konuştu.

Salkım, Roman Dans şovuna sahneye çıkan bir kadın hayranı ile devam etti. Edirneliler, ünlü sanatçı Yeşim Salkım ile '10. Yıl Marşı'nı söyledi. '10. Yıl Marşı' Saraçlar Caddesi'nde büyük bir coşku oluşturdu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Belediyesi Recep Gürkan Yeşim Salkım Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title