Haberler

Kayıp Sara Hastası Genç, Ormanlık Alanda Ağaca Asılı Bulundu

Güncelleme:

Kastamonu'da sara ve şizofreni hastası genç, ormanlık alanda ağaca asılı olarak bulundu.

Kastamonu'nun Daday ilçesinde şizofreni hastası 28 yaşındaki Soner Karakaş ormanlık alanda ağaca asılı olarak bulundu.

EVE DÖNMEYİNCE ARAMAYA BAŞLADILAR

Edinilen bilgiye göre, Daday ilçesinde ikamet eden Soner Karakaş (28), 1 Kasım Pazar sabahı saat 11.00 civarında habersiz bir şekilde evden ayrıldı. Sara ve şizofreni hastası Soner Karakaş, akşam saatlerinde eve dönmeyince yakınları tarafından aranmaya başlandı ancak bulunamadı.

TÜM ARAMALARA RAĞMEN BULUNAMADI

Bunun üzerine Soner Karakaş'ın yakınları, durumu emniyet güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri ve jandarma ekipleri, bir süre Karakaş'ı çevrede aradı. Tüm aramalara rağmen bulunamayan Karakaş için Kastamonu İl Afet ve Acil Yardım Müdürlüğü ekiplerinden yardım istendi. Daday'a giden Kastamonu AFAD ekipleri, köylüler ve jandarma ekipleri ile emniyet güçlerinin de desteğiyle Karakaş'ı aramaya başladı. Aralıksız Daday ilçesinde ve çevresinde ekipler tarafından aranan Soner Karakaş, tüm aramalara rağmen bulunamadı.

AĞACA ASILI HALDE BULUNDU

Öte yandan, mantar toplamak için ormanlık alana giden vatandaşlar, Daday'ın Hozorlar Kırı mevkisinde ağaçta asılı bir şekilde ceset buldu. Durumun emniyet güçlerine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, cesedin Soner Karakaş'a ait olduğunu tespit etti. İntihar ettiği şüphesi üzerinde duran emniyet güçleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cesedi, Daday Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Daday 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title