Haberler

Sapık Fikirli Hocaya Zekasının Üstünde Cevap

Güncelleme:

Anladıysa bir daha konuşmaz

"Allah istese kızların başını örtülü yaratırdı. Halbuki çırılçıplak yaratmış. Örtünme ile ilgili her şey insanların seçimleri..." şeklinde açıklamalarda bulunan Radikal yazarı Ayşe Hür'e, jet cevap!.. Süleyman Özışık, kaleme aldığı yazısında "Allah sizi yaratırken konuşamıyordunuz, şimdi de konuşmayın hocam!" diyerek, Hür'e günün yazısını döşedi...

Hükümetin başörtüsünü orta öğretimde de serbest bırakmasına tıpkı önceki tartışmalarda olduğu gibi bir sürü yerden bir sürü tepki gelmiş yine...

CHP herzaman olduğu gibi kendine yakışanı yapmış, "Başörtüsü özgürlüğü utanç verici" demiş. "411 el kaosa kalktı" başlıklı utanç manşeti unutulmayan Hürriyet gazetesi bu kez "Türban lisede" diyerek yeni bir utanca imza atmış. Can Dündar ve diğer kadrolu muhalif yazarları tahmin ediyorsunuzdur zaten...

Tüm bunların içinde bana en çok tuhaf gelen yorumu Boğaziçi Üniversitesi öğretim görevlisi ve Radikal yazarı Ayşe Hür yapmış.

Aynen şunları söylüyor:

"Allah istese kızların başını örtülü yaratırdı. Halbuki çırılçıplak yaratmış. Örtünme ile ilgili her şey insanların seçimleri..."

Anlattıklarında bir mantık hatası var mı bilemedim! Zira yaratılış itibariyle çırılçıplak doğmasına doğmuş ama ben bugüne kadar "Boğaziçili öğretmen yaratıldığı gibi çırılçıplak ders anlatıyor" diye bir habere rastlamadım.

Hatta kendisine bir kaç kez Beyaz TV ekranında da rastladım ve hatırladığım kadarıyla orada da giyinikti!

(..) Dönüp, "İyi de siz niye giyiniksiniz?" diye sıkıştırsan, "Canım siz bana ne bakıyorsunuz. Ben doğuştan bu bluzla doğdum" der!

Ben oldum olası şu çok okumuş cahillerin halini anlamadım gitti arkadaş! (..)

Sizin mantığınızla gidecek olursak, Allah istese herkesi bilgili yaratırdı ve siz öğretmen olamazdınız. E haliyle öğrencileriniz de olmazdı. Siz Ceyn olurdunuz,

Tarzan da sabahtan akşama kadar ormanda sizi kovalar dururdu hocam!...

Yanlış anlamayın onlar epey bi çıplak ya, ondan bu örneği verdim. (..)

Hocam lütfen hocam!

(..) Bu ülke henüz, "Yeryüzündeki en mübarek ve dindar insanlar, doğdukları gibi çıplak gezen femenlerdir" fetvasına hazır değil!

Allah sizi yaratırken konuşamıyordunuz, şimdi de konuşmayın hocam! (..)

Kaynak: UlkeHaber.com / Güncel

ayşe hür Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title