Haberler

Şaphane Myo'da "Ab Sürecinde Türkiye'nin Kimlik Sorunları" Konferansı

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu’nda, “AB Sürecinde Türkiye’nin Kimlik Sorunları” konulu Konferans düzenlendi.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu'nda, "AB Sürecinde Türkiye'nin Kimlik Sorunları" konulu Konferans düzenlendi.

Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünce düzenlenen "AB Sürecinde Türkiye'deki Kimlik Sorunları" konulu konferans, Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsamettin İnaç tarafından verildi.

Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsamettin İnaç, yaptığı konuşmasında, Türkiye'nin zengin kültürel değerlerini tarihsel bir perspektifle ele alırken; medeniyetler tarihi, medeniyetlerin birbiriyle etkileşimini, bazı önemli tarihi hadiseler eşliğinde anlattı.

AB'nin tarihi ve kimliği hakkında önemli bilgiler veren Prof. Dr. Hüsamettin İnaç, Türkiye'nin yaşadığı kimlik sorununun kaynağındaki faktörlere de değinerek, aslında Türkiye'nin kimlik sorunu olmadığını, yalnızca kimliği ile ilgili farkındalığının oluşması sorunu olduğuna işaret etti.

Prof. Dr. Hüsamettin İnaç "Türkiye eski Türkiye değildir ve hızlı bir değişim trendine girmiştir. Bu trendin sürdürülebilmesi için başta gençlerimiz olmak üzere herkese önemli vazifeler düşmektedir. Çok çalışmak ve üretken olmak zorundayız, farklılıklarımızı artırmaya değil benzerliklerimizi artırmaya ihtiyacımız var" dedi.

Konferansın soru-cevap bölümünde öğrenciler merak ettikleri konuları sorarak öğrenirken, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Faruk Ebeoğlugil de, konuşmacı Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsamettin İnaç'a teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.

Konferansa, Şaphane Kaymakamı Asım Solak, Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Faruk Ebeoğlugil, İlçe Daire Amirleri, yüksekokul ve lise öğrencileri, MYO personeli ve lise öğretmenleri ile vatandaşlar katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şaphane Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title