Haberler

Şaphane Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Uşak Huzurevi Sakinlerini Sevindirdi

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Uşak Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret ederek sevindirdiler.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Uşak Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret ederek sevindirdiler.

Şaphane Belediyesi desteğiyle Uşak Huzurevi'ni ziyaret eden Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ilk önce huzurevi sakinleri için belirli zamanlarda düzenlenen müzikli eğlence programına katılarak, huzurevinde kalanlarla birlikte eğlendiler.

Eğlencenin ardından huzurevine geçen yüksekokul öğrencileri, daha önce hiç görmedikleri huzurevi sakinleri ile yakından görüşerek, onların hal hatırlarını sordular, dertlerini dinlediler ve yanlarında götürdükleri çeşitli eşyaları hediye ederek gönüllerini aldılar.

Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencilerine nezaret eden Memur Harun Çakır, yapılan ziyaretle ilgili şu şekilde konuştu: "Şaphane Meslek Yüksekokulu olarak ilk dönem Uşak Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek çocukları sevindirmeye çalıştık, daha sonra ikinci dönemde de Uşak Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılarımızın gönlünü almaya çalıştık. Şaphane Meslek Yüksekokulu olarak yapmaya çalıştığımız kendi kültürümüzde var olan yaşlılara saygı ve hürmet, çocuklara sevgi ve şefkat değerlerinin hatırlatılması için öğrencilerimizce üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz. İlgili çabalarımız Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin gayretleri ile devam edecektir."

Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Faruk Ebeoğlugil de, yüksekokulun bu tür faaliyetlerini sürekli destekleyeceklerini belirterek, "Sosyal sorumluluk çalışmaları özellikle üniversiteler için çok önemlidir. Toplumsal kaynaşma ve dayanışmanın tesisi açısından bu tür ziyaretlerin sürekliliği sağlanmalıdır. Biz Şaphane MYO Müdürlüğü olarak sorumluluk duygusuna sahip üniversitelilerin yetişmesi adına gerekli çalışmaların sürdürülmesini sağlayacağız" dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şaphane Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title